Aleksandra ludi: Psihičko stanje Subotićeve alarmantno!

Autor: Alo.rs

Zadruga

23.01.2019

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je iz Zadruge izbačena kao diskvalifikovana Aleksandra Subotić. Na izlasku je ispratio dečko David Dragojević, koji se davio u suzama i kleo joj se na večnu ljubav.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić...

Samo par dana nakon toga on je započeo vezu sa atraktivnom Anom Korać, a danas njoj izjavljuje ljubav. Svi su se pitali kako će na ovo reagovati temperamentna Aleksandra, koja je poznata po svojim ispadima besa.

Odgovor na to pitanje dao je i poznati psihijatar Jovan Marić.

- Ta devojka može da ima ozbiljne posledice po nerve, ali i po život, jer niko ne zna šta je u stanju da uradi u vreme nervnog rastrojstva. Problem je i ako ljudi u njenoj okolini njoj olakšavaju da laže sebe. Bilo bi lepo da ima nekoga ko će na lep način da joj obrazloži sve i da je trgne. Ona može u jednom momentu postati svesna situacije i tada može da doživi kolaps i pomračenje uma i svesti - rekao je Marić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra u nervnom rastrojstvu...

Aleksandrin stric Srba najavio je i da će ona možda ponovo ući u Zadrugu. Da li će se to dogoditi i kakvo je zaista psihičko stanje bivše zadrugarke ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
StojkoV

23.01.2019 12:13

Sve nas je lagala i obmanjivala 3 meseca. Zašto bi joj sada verovali?

Odgovori 10 1
Jeci

23.01.2019 14:00

Aleksandra je lagala 3 meseca pa nastavlja i dalje da laže i glumi.

Odgovori 11 0