Da li je realan? Isplivalo pismo Adama Đoganija Moskvi!

Autor:

Zadruga

22.01.2019

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Moskva sinoć je, odlukom glasova publike, napustila najgledaniji rijaliti na našim prostorima ''Zadrugu 2''. Ovo je najviše pogodilo njenog dečka, sa kojim je Nataša romansu otpočela u Beloj kući, Adama Đoganija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Adam i Moskva u Zadruzi...

Moskva je Adama imenovala za vođu, a koliko mu je ona značila govori i sadržaj pisma koje je napisao za nju. Naime, Đogani je poželeo da na papir stavi svoje emocije, pa je Nataši poručio sledeće: 

- Debelice, ljube, slinice, bebo, mazo, psiću... Moje sve! Želim da ti dam do znanja i da zapamtiš jednu stvar. Zavoleo sam te baš takvu kakva jesi. Nesavršenu. Zavoleo sam te sa svim tvojim vrlinama i manama. Promenila si mi način spavanja. Od sada spavam u našoj pozi, ali bez tebe. Dok ne izađem. Već sada mi nedostaješ za stolom da te držim za ruku i prebaciš mi noge preko mojih. Da me ljubiš i maziš. Budi jaka, kao što i jesi i ne zaboravi da si jedan lav od žene! Volim te najviše na svetu celom. Mislim na tebe. Čekam te. Nedostaješ. Ako ikada pomisliš da te ne volim, pročitaj ovo pismo ponovo. Tvoja Njuha - piše u pismu koje je Adam napisao za Natašu Moskvu. 

 

      

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mara

22.01.2019 19:07

Mali Adem Dzogani napisao pismo mama Moskvi. Kako će sada bez mamine sise?

Odgovori 29 0
Maja

22.01.2019 19:52

Pisalo dete mami.

Odgovori 28 0
Foliranti

23.01.2019 01:39

Najnebitniji lik u rijalitiju ikad. Da mu nije ljuljetine ciganije ispao bi i pre nego je usao u zadrugu

Odgovori 19 0
Gaga

23.01.2019 12:19

Decko ne zna sta je žena a šta devojka. Možda želi da ga Moskva usvoji.

Odgovori 10 0