Kulićkin otac očajan nakon što mu se ćerka verila: Oboleo sam zbog Miljane!

Autor:

Zadruga

21.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac učesnice druge sezone rijalitija "Zadruga 2" Miljane Kulić Siniša tvrdi da je zbog ponašanja svoje ćerke u rijalitiju oboleo i da nema više snage da gleda ovaj šou-program.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Siniša Kulić...

Naime, Siniša za Srpski telegraf otkriva da mu je muka od Miljaninih veza u rijalitiju i da ne shvata za ozbiljno njenu veridbu sa Lazarom Čolićem Zolom, koja se desila preksinoć.

- Muka mi je da gledam više Miljanu u rijalitiju. Oboleo sam nakon svega što mi je priredila prvo trudnoćom, a onda i ulaskom u vezu sa strancem! Zato sam odlučio da se ne nerviram, jer neću da me otera u grob. Ona nema granice i ne misli na svoje roditelje, apsolutno radi šta hoće - počinje priču Siniša Kulić i ističe da mu je na veridbi ćerke najviše bilo žao kada je video suprugu Mariju u suzama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar verio Miljanu...

- Duša me boli što se Marija potresla i što je plakala. Ona se plaši da Miljana opet ne pogreši i nije zadovoljna njenim novim izborom. Ja sam odlučio da dignem ruke od svega, ali ona se i dalje bori kao lavica da smiri Miljanu. Ne bi me čudilo da je Miljanina i Zolina veridba čista farsa i zato neću da se opterećujem - tvrdi Siniša i uverava da je siguran da je njegova ćerka Miljana do ušiju zaljubljena u Čolića, ali, kako naglašava, njegove emocije su mu sumnjive.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić...

Siniša: Miljana nema granice i ne misli na svoje roditelje, apsolutno radi šta hoće

- Sto posto sam siguran da je Miljana istinski zaljubljena u Zolu. Što se tiče njega, moram priznati da sumnjam u njegovu iskrenost. Još ne mogu da zaboravim kako se Ivan Marinković kleo u dete kada je govorio Miljani da je voli. Ipak, biće kako je suđeno! Ako je bog odredio da Miljana bude sa Zolom, tako će i biti. Ja i Marija ne možemo ništa da uradimo ako je tako zapisano - konstatuje Kulić i ističe da su i Miljanine sestre Tijana i Ana skeptične prema Zoli.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola...

- Moje ćerke Tijana i Ana redovno prate "Zadrugu" i svim srcem podržavaju Miljanu. Ipak, i one se plaše da Zola nije samo još jedan u nizu muškaraca koji se nakačio za Miljanu samo zbog marketinga - zaključio je Siniša Kulić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vera

21.01.2019 04:52

Ništa joj se neće desiti ako koristi kontracepciju.

Odgovori 11 0
psihijatar

21.01.2019 12:08

Aj' dogovorite se, u jednim novinama piše da podržava, vi kažete da ne... pa sad, ko je u pravu????