Muž Dragane Mitar otkrio da li je fizički zlostavljao ženu!

Autor: Svet, Republika.rs

Zadruga

20.01.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni život Dragane Mitar je jedna od glavnih tema u rijalitiju "Zadruga 2", a njen muž Siniša Dragutinović je ovoga puta progovorio o njihovm braku kao i Pavlu Jovanoviću koji se konstantno dovodi u vezu sa njom!

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Dragana Mitar i Siniša Dragutinović

- Ta prevara je bila ranije, mi smo imali krizu u braku, ali to smo prevazišli, sada je sve u najboljem redu i podržavam je maksimalno. Ne razumem Pavla, ali vidim da je spreman za "Lazu Lazarevića", to mu posle rijalitija i sleduje. Očigledno je da ima opsesivno kompulsivni poremećaj. Ma ja sam siguran da taj čovek treba da se leči. Izgleda da mu je Dragana druga devojka u životu, pa se toliko zaljubio iako ona ne obraća pažnju na njega.

- Ali kako vidim, Pavle je ubeđen da je Dragana luda za njim. To što on ima nije zaljubljenost, to je težak neki poremećaj. Lud čovek, zreo za lečenje. Ona ga pljune, a on i dalje juri za njom. Pa mene da tako neka devojka pljune, ne bih joj se u životu obratio, ali Pavle očigledno ima obraz kao đon - nastavio je Siniša, osvrćući se potom i na priču njegove supruge da ju je on fizički maltretirao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

- Laž je da sam ikada digao ruku na nju. Mi se jesmo svađali i ona me je prijavila policiji, ali ni u jednom izveštaju ne piše da sam je ja fizički zlostavljao već da sam povisio ton. Pa da sam je tukao, imao bih zabranu prilaska i uhapsili bi me. Možda je Pavle bio loš prema njoj jer sa njim nije ostala, ali ja da sam loš, ne bi ona bila u braku sa mnom i ne bi u rijalitiju samo o meni pričala - zaključio je on priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

20.01.2019 13:57

Ne znam kako i zašto tako paušalno određujete ko je za Lazu, a ko nije??? Nije cvećka, ali je dečko jako normalan, staložen i pribran, ima bar 10 njih koji su pre ne za posmatranje, već za ozbiljno lečenje....