Aleksandra će otići od mene i odvesti Magdalenu: Davidova majka promenila ploču o Ani Korać!

Autor: Alo.rs

Zadruga

18.01.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević i Ana Korać šokirali su rijaliti učesnike, ali i publiku kada su priznali da jedno prema drugom gaje emocije jače od prijateljskih. David se u živom programu obratio svojoj bivšoj devojci Aleksandri Subotić i stavio joj do znanja da ne želi više da bude sa njom.

RepublikaFoto: instagram.com/biljanadragojevic1967
Biljana Dragojević...

Sa druge strane, Davidova mama Biljana kaže da voli sina najviše na svetu, ali da ne podržava neke njegove postupke.

- Ta njihova "ljubav" se odigrala veoma brzo i ja u to ne mogu da poverujem. Vidim da je David srećan i da se uz Anu smeje, ali to nije prava ljubav. Iskreno, najteže je mojoj Aleksandri, koja je njihovo priznanje gledala sa mnom i kukala i jecala na sav glas. Ona bi najviše volela da može da popriča sa Davidom i da joj on kaže u lice šta se dešava. Ako bi joj rekao da je više ne voli, ona će otići od mene i uzeće Magdalenu. Njoj je najteže, ne znam šta će da radi. Obe smo u šoku - rekla je Biljana i otkrila da je sve to plan Ane Korać.

- Ta devojka mi ne deluje iskreno, sve je ovo ona unapred smislila i sigurna sam da ima tajni plan, pa zato muti sa Davidom. Namazana je, a moj sin to ne vidi. Ako me bude pitao za moje mišljenje, ostaću uzdržana, neću da se mešam, ali mislim da će napraviti grešku ako bude sa Anom u vezi - priznala je Biljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
SvetlanaP

19.01.2019 08:32

I ti i tvoj sincic ste dno dna. Ljuba Pantovic je nazalost bila za sve u pravu! Tvoj sincic i nije morao da bude sa Aleksandrom, ali u ime dve godine i tog sirotog deteta je BIO DUZAN DA JOJ TO KAZE LICNO, OCI U OCI A NE DA JOJ PORUCUJE IZ RIJALITIJA. POTPISUJEM DA JE OVO IGRA DA SE DODJE DO VISOKOG PLASMANA. A tebi srtecna snajka koja trosi 7000 e dnevno......kako da ne bas ce joj giros majstor da to priusti!

Odgovori 7 12
Nataša

19.01.2019 11:50

@SvetlanaP - "Siroto dete" nije njegovo. Ne možete ga hvatati na tudje dete.

Odgovori 12 1
Vera

19.01.2019 08:42

Pa sta čeka?

Odgovori 11 0