Ana i David završili u krevetu, celu noć uzdisali: Sa Subotićevom je kraj!

Autor:

Zadruga

17.01.2019

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića završena je definitivno, a on je sinoć osim priznanja da je zaljubljen u Anu Korać s njom završio i u krevetu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Više se ne kriju... Ana i David
Foto: youtube.com/Zadruga Official
Vaćarili se ispod stola... Ana i David

David je tokom emisije "Pitanja gledalaca" priznao da više nije zaljubljen u Aleksandru, pa u jednom trenutku uhvatio Koraćevu za međunožje.

Njima su ostali zadrugari, izuzev Ljube Pantović i Karađorđa Subotića, Aleksandrinih roditelja dali podršku, pa su njih dvoje postali bliži nego ikada i nisu mogli da prestanu da se dodiruju i maze. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David...
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljubili se i mazili cele noći...

David i Ana su nakon emisije otišli u izolaciju gde trenutno spavaju kao ovonedeljni potrčci, pa su legli u njen krevet i nastavili da razmenjuju nežnosti. Njih dvoje su se dugo dodirivali i mazili svuda, ali su vešto izbegavali da se poljube u usta. Da Davidu nije bilo lako da se kontroliše dokazuje uzdah koji je ispustio kada ga je Ana pomazila po kosi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

17.01.2019 22:11

Uzdisali, uzdisali i ništa nisu uradili. Kao pred prvu bračnu noć.