Vređao Zerinu na nacionalnoj osnovi: Oglasila se Banetova majka sa jasnom porukom!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

16.01.2019

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su u rijaliti "Zadruga" 6. septembra ušli kao srećan i zaljubljen par, Bane Čolak i Zerina Hećo više to nisu. Njih dvoje su pre nekoliko nedelja raskinuli, ali sa svađama ne prestaju. Sinoć je došlo do još jedne žestoke rasprave između njih dvoje, prilikom koje je Bane nazvao Zerinu "kur*om" i vređao je na nacionalnoj osnovi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bane i Zerina...

Kako je grubo prekršio pravilo da se to ne sme činiti, Veliki šef je reagovao i kaznio Čolaka dvonedeljnim honorarom. Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa njegovom majkom Jasminom kako bi nam prokomentarisala ponašanje njenog sina, ali ona nije želela u to da se upušta.

- Bane je od početka negativno okarakterisan, tako da sam na to i navikla. Jednostavno nemam komentar već duži vremenski period, tako da ni ovu situaciju ne mogu da komentarišem. Ne znam zašto ju je vređao na nacionalnoj osnovi - rekla je potreseno Jasmina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jasmina Čolak...

Očigledno je da ni Jasmini nije jasno ponašanje njenog sina, a da li će se on promeniti i napokon preboleti Zerinu ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
maja

16.01.2019 18:05

Bane se ponasa neocekivano. Najbolje za njega da ispadne glasanjem. Dok nije uradio nesto jos gore.

Odgovori 16 0
Ruska

16.01.2019 19:59

I zena u coveku i covek u zeni , moze da izazove, naj gore poteze i porive iz sebe u ovakvom stanju u kakvom je on. On je trebao biti diskvalifikovan . Zasto nije ???

Odgovori 6 12
Miks

17.01.2019 07:07

Spasite Baneta. Ne glasajte za njega. Neka casno ispadne bar sa malo honorara.

Odgovori 10 0