(VIDEO) Koji monstrum priča tako nešto: Zerina van sebe zbog Baneta!

Autor:

Zadruga

16.01.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak nazivao je svoju bivšu devojku Zerinu Hećo pogrdnim imenima. Zadrugarki je najteže palo kada joj je rekao da je ku*va.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina poludela zbog Baneta...

Ona se ni u najluđim snovima nije nadala da će od njega tako nešto doživeta. Požalila se Jeleni Krunić, koja dugo nije uspevala da je uteši.

- Gde da mi to kaže, hoću da idem odavde. Kako sam se iskontrolisala, nemam pojma. Majko moja šta sam doživela. Majko moja, šta se ovo desilo... Koji monstrum priča tako nešto - govorila je Zerina u suzama.

Toma Panić za to vreme kritikovao je Baneta zbog načina na koji se obraćao Zerini.

- Molim te, Bane, da prekineš komunikaciju sa njom. Moli te tvoj Toma iz Svilajnca. Molim te. Kraj priče sa njom - ponavljao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nina

16.01.2019 11:21

U Zadruzi uvrede su dozvoljene. Osim onih upućenih Zerini. Bane kažnjen dvonedeljnim honorarom zbog uvreda upućenih Zerini!? A ona nikada nije kažnjena zbog šamaranja Baneta!? Kakvi su ovo kriterijumi?

Odgovori 20 6
Boki

16.01.2019 11:36

@Nina - Vazno je samo dobro glumiti uvrijedjenu kravu.

Odgovori 19 3
psihijatar

16.01.2019 11:56

@Nina - Samo je razlika u tome što je on vređao po nacionalnoj osnovi, kada je to Lazar uradio, bio je direktno nominovan, a on ''samo''sa dvonedeljnim honorarom A šamari.... treba ga usranom motkom tući!!!!

Odgovori 5 18
StojkoV

16.01.2019 11:59

Zerina Zverina. Zverina Glumina.

Odgovori 18 5