Gagi nije podnosio Marka, a evo šta sada kaže o Luninoj i njegovoj vezi!

Autor:

Zadruga

14.01.2019

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani konačno je prebolela Slobodana Radanovića i našla novog dečka! Blogerka se tokom proslave Srpske nove godine smuvala s Markom Miljkovićem, s kojim je odmah završila u krevetu!

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Upozoravao je na Marka... Gagi i Luna

A nakon svega toga, kometare na novu vezu dali su njihovi roditelji, najpre Markova majka Nada, potom Anebla, a onda i Gagi Đogani koji u početku nije bio za vezu svoje naslednice s Markom. Kad je ušao u "Zadrugu", on je rekao Luni da bude oprezna i da treba da se kloni Marka. To je Miljkovića iznerviralo, pa je densera nazvao "budalom", zbog čega je Luna pobesnela.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Smuvali se, pa završili u krevetu... Luna i Marko

- Nisam joj zabranio da se druži s njim. Rekao sam joj samo da se pripazi u smislu da ne ulazi uopšte u neku emotivnu vezu, zato što je od prvog dana njegov cilj bio da je osvoji bez srca i emocija, što je poniženje za jednu devojku - rekao je Gagi.

Sada, Gagi otkriva da je sve vreme znao da će se nešto tako dogoditi te da je sve vreme zapravo osmatrao Markovo ponašanje prema njegovoj ćerki. Kao i Luna, plašio se da se di-džej ne probudi i shvati da je sve uradio i rekao zato što je bio pripit, ali pošto je i to prošlo veoma su mu slatki i drago mu je što su konačno par.

- Iskreno, iznenadio sam se, ali vidim da su srećni. Samo neka potraje. Luna je zaslužila da bude srećna i drago mi je što je prebolela Slobu. Nadam se da će Marko i ona opstati napolju. Vidi se da je sada on drugačiji, vidi mu se po načinu ponašanja. A i Luni. Ona je počela da se gasi, sada je ponovo ona stara Luna - rekao je Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milko

15.01.2019 08:48

A ko Gagija pitaja?

Lj

16.01.2019 14:05

Daj sta das, samo da je udaju. Ali Marko nije naivan, samo kupuje vreme u rijalitiju

Jelena

16.01.2019 16:22

@Lj - Pricate gluposti, vidi se da se Marko zatelebao u Lunu ko tele, samo to nije htio ranije da prizna iz straha da mu Luna nece povjerovati, svidjala se ona njemu jos od prve Zadruge, a ni onda nije smio to da kaze da ne bi ispala frka s onim balvanom.

Janko

26.01.2019 18:32

Luna samo se zazaj malena, ali ga pod hitno ostavi. jednostavno niste par. Ti si prelepa devojka, on je jalkos... sve devoje jetukao svoje bivše..zato su ga ostavljale. Čovek nema ni mere ni granice kada se napije. Seljačina iz Brusa te ne zaslužuje. Opameti se konačno devojko.Niti si zaljubljena unjega , niti će ta veza trajati, to jetotalnoneozbiljna situacija. Samo budala ne vidi. Otkači ga odmah...Ti si prelepa devojka,nema ko te nej bi poželeo...