Rascopala bih Ani glavudžu: Aleksandra van sebe, dok Biljana ima jasnu poruku za Koraćevu!

Autor: blic.rs, Republika

Zadruga

14.01.2019

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle strasnog plesa, pa čak i poljupca između Ane Korać i Davida Dragojevićanjegova devojka Aleksandra Subotić ne može da dođe sebi.

RepublikaFoto: instagram.com/biljanadragojevic1967
Biljana Dragojević...

- Da sam tamo polupala bih sve po kući, a Ani bih rascopala glavudžu - govorila je Aleksandra Subotić dok je gledala prljavi ples svog dečka Davida Dragojevića i Ane Korać tokom sinoćne žurke u "Zadruzi 2".

Dok gledaoci rijalitija veruju da su Ana i David na korak od stupanja u ljubavnu vezu, Davidova majka Biljana Dragojević strepi od događaja koji slede jer kaže ne zna kako će sve to da utiče na Aleksandru Subotić koja sa ćerkom živi kod nje.

- Aleksandra mi je rekla da samo zbog mene ostaje u Novom Sadu, dok je sinoć gledala Davida dok flertuje sa Anom i dodiruje se. Rekla je da su okolnosti drugačije i da njoj i Magdaleni ne značim toliko da bi se odmah spakovala i otišla kući u Kaluđericu - otkriva Biljana Dragojević.

Davidova majka kaže da nije sigurna šta će se dalje dešavati sa Anom Korać i njenim sinom, ali kaže da je ne čudi Davidovo ponašanje, te da je to rekla i Aleksandri dok su zajedno gledale "Zadrugu" i intrigantni ples Ane i Davida.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Prevario Aleksandru sa Anom...

- David je kokektan na oca, voli da pleše i da flertuje sa devojkama. Rekla sam Aleksandri da je ona trebala da bude takva kao Ana i da tako igra sa Davidom, a ne da mu stalno diže pritisak i stvara tenziju. Ljubomorisala je bez razloga umesto da je bila mazna i nežna prema svom muškarcu. Tešim Aleksandru zbog svega što vidimo zajedno. Ja sam u nezgodnoj situaciji branim sina i štitim i Aleksandru jer sam je istinski zavolela. Ona je dobra devojka koja je dobra majka i odana svom partneru i teško joj je tim više jer ona kaže da ona nikada ne bi uradila Davidu ono što on njoj trenutno radi. I ja sam sigurna da ne bi - iskrena je Biljana.

O Ani Korać Davidova majka ne misli ništa lepo, osim da je inteligentna i da ume da svaku situaciju iskoristi u svom interesu. Sumnja da je Ana neiskrena prema Davidu i da joj je taktika za dobar plasman veza sa njim.

- Ana mi se uopšte ne dopada. Ni fizički ni psihički. Svi znamo ko je ona. Namazana je i prefigana i znamo šta je radila sa Janjušem ispod žita. Ona najverovatnije i igra igru sa Davidom. Otvoreno mu se nabacuje svojim veštačkim trepavicama, silikonskim usnama i veštačkim zubima. Kezi se veštački i osvaja muškarce. Na vezu sa crnogorcem stavila je definitivno tacku po Aleksandrinom izlasku kad se nameračila na Davida - rekla je BIljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vera

14.01.2019 14:07

Sve je to gluma i igra.

Odgovori 11 3
nosilac

14.01.2019 16:45

Rascopaj tu tvoju konjsku glavudžu negde o zid, crkni jer su normalan par, a ne posesivno-ljubomorni kao što si ti jadniceeeeeeeeeee

Odgovori 10 3