Trudna Dragana prokrvarila zbog prevare supruga!

Autor:

Zadruga

14.01.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar od novinara dobila pitanje vezano za muža Sinišu Dragutinovića, nakon čega se rasplakala. Naime, ona je upitana da objasni kako ju je muž varao dok je ona mislila da je na putu sa decom iz prvog braka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

- Pričao mi je da sam kurva. Ja sam sa njegove strane i ponižena i svašta nešto. Na neki način sam se trudila za dobrobit mog deteta da ne oseća nikakve posledice i sav taj bol koji mi je naneo, imala sam potrebu da mu to vratim, da shvati kako to boli. Ne mogu da se takmičim s njim nikada, sebe sam samo ukanalila. On je prešao preko toga što sam ja uradila, on je rekao da me je on naveo na to i da sebe smatra krivim za to, pa je u jednom trenutku priznao da je on gori od mene - odgovorila je kroz suze Dragana, a onda nastavila:

 

- Mi smo pošli na more 2004, bili smo desetak dana. Nisam želela da ostajem duže jer sam bila šesti mesec trudnoće. Kada smo se vratili sa mora, on je meni rekao da sutradan vodi decu iz prvog braka na more, ja za to nisam znala. Govorio mi je da ne može preko dana da se javi, samo uveče, dok nisam povezala da je on otišao sa drugom na more, a ne s decom. Sve me je to slagao, ja sam doživela stres, koji nije uticao na trudnoću, iako sam prokrvarila u šestom mesecu - izjavila je uplakana Dragana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

14.01.2019 06:29

Promiskuitetne osobe lako prokrvare.