Oglasila se Davidova majka nakon njegovog zbližavanja sa Anom: Smirujem Aleksandru kada dođe kod mene!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević su se naprasno zbližili otkako je njegova devojka Aleksandra Subotić diskvalifikovana iz "Zadruge" zato što je fizički nasrnula na Minu Vrbaški.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević

Njih dvoje skoro sve slobodno vreme provode u pabu, gde pričaju o raznim temama, a na taj način se sve više zbližavaju i podgrevaju priče da među njima vladaju simpatije. Kako saznajemo, Subotićka sve prati i mnogo je besna zbog čitave situacije jer vidi u kom pravcu sve vodi, te je odlučila da se osveti Ani i napadne je čim je bude videla. Njih dvoje su preksinoć tokom pitanja gledalaca objasnili svoj odnos i otvoreno progovorili o tome šta se dešava između njih dvoje.

Ana: David mi baš prija, nisam više u depresiji

 

- Baš mi prija. Nisam više u depresiji. Družila sam se s njim i kada je Aleksandra bila tu. Mnogo je pozitivan. Prija mi u svakom smislu - prokomentarisala je Koraćeva njihov trenutni odnos, za koji neki ukućani Imaginarijuma kažu da je već produbljen, samo to još uvek kriju. Naime, njih dvoje su se navodno već ljubili u nekom uglu koji ne pokrivaju kamere. Dragojević takođe ne krije koliko mu je lepo s Anom iako bi logično bilo da je tužan što devojka više nije s njim.

Davidova majka: Aleksandri nimalo nije prijatno dok gleda Anu i Davida, ja je smirujem

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević i Ana Korać

David: Nisam depresivan, super mi je, nisam se zatvorio. Pričamo normalno, drugarski odnos. Ja ne pričam koliko je ona lepa, ništa slično tome. Nastavićemo da se družimo. Voli da se šali. Uvek je nasmejana i pozitivna, nije neki namćor.

Iste noći, za laku noć David je dobio sočan poljubac od Koraćeve, što je bio najbliži kontakt njih dvoje pred ostalim zadrugarima i kamerama.

Pozvali smo i Biljanu Dragojević, Davidovu mamu, koja je sigurna da njen sin neće napraviti preljubu dok je pred kamerama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

- Ja sam primetila da se Ana Korać zbližila sa Davidom, ali mislim da tu nema ničeg osim prijateljstva. Ona hoće da mu se nađe sada kad je sam i bez Aleksandre, pa to sve možda deluje napadno. To je sve deo njene igre. S njegove strane sigurno nema emocija. On na nju gleda kao na drugaricu. S druge strane, znam da ni Aleksandri napolju nije prijatno dok sve to gleda. Ona povremeno dođe kod mene i ja je smirim. Kažem joj da je sve u redu i da treba Davidu da veruje - završava Biljana Dragojević.

Aleksandra povodom ovoga nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Petar

14.01.2019 06:34

To drugarstvo preraslo u prijateljstvo.

Myra

14.01.2019 12:11

Biljo, da li mi gledamo isti rijaliti. David od ulaska u Zadrugu nije bio opušteniji, posle Aleksandre ni pakao mu ne bih teško pao. Miki je lepo rekao Davidu, beži što dalje, da ti Karadjordje i Ljuba budu, tast i taša...Aleksandra niti je udata za Davida niti imaju dece, u Zadruzi su i brakovi pucali. Zašto Aleksandra drami, neka počne nešto da radi u životu? Ana i David, uživaju u svom druženju.

Odgovori 11 1
psihijatar

21.01.2019 23:12

Ne mora ni da ga gleda, sad mi je jasno da ste i Vi gospođo bolesni i Vaša porodica kada branite onu posesivnu ludaču. Koliko su se VOLELI, davno prošlo vreme, David je ne voli, javno je rekao da se oslobodio ZLA!!! A Vi i dalje čuvajte ...nzm ni šta Vam dođe, da, BIVŠA snaja i BIVŠE snaje dete..... Arivederči......