(VIDEO) Šokantna ispovest Sanje Stanković: Evo šta joj je uradio bivši momak!

Autor: pink.rs

Zadruga

13.01.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su od Velikog šefa dobili zadatak da ispričaju situacije u kojima su se osetili kao budale. Kada je došao red na Sanju Stanković, ona je teška srca priznala kada se osetila poniženom u privatnom životu zbog dečka sa kojim je bila dve godine.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković

Naime, plavuša je saznala da ju je dečko koga je mnogo volela varao i vodio dvostruki život i da je pored nje imao i verenicu.

- Bila sam u vezi sa jednim dečkom dve godine, gde sam saznala da on ima verenicu četiri godine i da je on vodio paralelan život sa njom i sa mnom. Ne znam kako sam se izborila sa tim, ali evo opet sam zavolela. Inače, Ša, to je tvoj prijatelj - ispričala je Sanja, a onda se prisetila prijateljstva sa bivšom zadrugarkom Andrijanom Radonjić sa kojom je u prethodnom rijalitiju imala divno drugarstvo koje je, zbog svega što se u prvoj sezoni "Zadruge" izdešavalo, puklo:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković

- Ja sam sa jednom osobom bila nerazdvojna, zavolela sam je, pričali smo o svemu, smatrala sam je, ne mogu da kažem sestrom, ali zbližile smo se. Kada sam ja priznala vezu sa Matorom, ona je na kraju meni okrenula leđa. To je mene jako povredilo - ispričala je Stankovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stoja

13.01.2019 18:50

Ali dobro mu je vratila.