(VIDEO) David i Ana konačno priznali osećanja!

Autor:

Zadruga

13.01.2019

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je Aleksandra Subotić napustila "Zadrugu 2", Ana Korać i David Dragojević sve više vremena provode zajedno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać...

Ana je još po sopstvenom ulasku u rijaliti priznala da je David privlači, a niko ne sumnja da je i zauzeti zadrugar primetio ovu atraktivnu crnku.

- Baš mi prija. Nisam više u depresiji. Družila sam se sa njim i kada je Aleksandra bila tu. Mnogo je pozitvan. Prija mi u svakom smislu - prokomentarisala je Koraćeva njihov trenutni odnos, iz kojeg bi i te kak omoglo da se izrodi i nešto više ukoliko oni to požele, smatraju mnogi.

- Nisam depresivan, super mi je, nisam se zatvorio. Pričamo normalno, drugariski odnos, ja ne pričam koliko je ona lepa, ništa slično tome. Nastavićemo da se družimo - uveravao je David zadrugare, a onda priznao čime ga je Ana opčinila: - Nasmejana je, voli da se šali. Uvek je nasmejana pozitivna, nije neki namćor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević...

Velika je verovatnoća da David sada u rijalitiju živi kao u bajci zbog Ane, jer se do ovog trenutka uglavnom svađao sa svojom devojkom Aleksandrom čiji odlazak mu nimalo lako nije pao. Sa druge strane, Subotićevoj sigurno neće prijati da čuje koliko mu je lepo pored druge žene, a kako je već jednom pokušala na silu da se vrati u Imaginarijum, mnogi već zbijaju šale kako će sada to pokušati ponovo.

Miki Đuričić je, pak, svojim komentarom samo dolio ulje na vatru! Kao "svedok ljubavi" između Ane i Davida, otkrio je da mu se Ivanjičanka svojevremeno poverila, a tek kasnije zaključila da su oni "samo prijatelji i ništa više od toga".

- To je drugarski. David i ja smo drugari i tako će i ostati. Ja nikad nisam rekla da sam zaljubljena - pravdala se Ana Mikiju koji joj je prepričavao njihov razgovor kada mu je ona priznala da joj se David sviđa.

Kako je Đuričić video Anu, Davida i Lazara Jeremića da se šetaju, on je ušao u komunikaciju sa njima i dao im blagoslov da otpočnu vezu, jer su vibracije između njih dvoje i te kako vidljive!

- Ako se nama nije posrećilo i postali smo prijatelji, neka vama uspe. Ako se meni nije posrećilo, neka se vama posrećilo - vikao je Miki na sav glas, dok su se oni smejali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading