(VIDEO) Jeremić gej? Brendon provalio da Lazar "balavi" na ovog zadrugara!

Autor:

Zadruga

13.01.2019

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Radonić Brendon dotrčao je sinoć do Suzane Perović, Mikija Đuričića i Bore Santane iz paba, siguran da se Lazaru dopada David. Sav zadihan, pokušao je da im objasni kako ga je raskrinkao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Brendon provalio Jeremića...

- Sede njih troje tamo u pabu, uđem ja i zagrlim Davida i mazim ga i hvatam ga za si*u, a Ana i Lazar bulje u mene, hteli da me pojedu - ushićeno je ispričao Brendon.

- Ti hoćeš da kažeš da je i Lazar zaljubljen u Davida? pitao ga je Miki.

- Mislim da jeste. Čini mi se da je zaljubljen, a vi niste izvalili? Ja sam sto posto ubeđen - odgovorio je on.

Inače, sinoć tokom večeri rezervisane za pitanja novinara, Lazar je bio upitan o seksualnoj orijentaciji. Miki je sve podsetio na to, pa mu uputio i savet.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sumnjive seksulane orijentacije...

- Eto, postavili su mu pitanje večeras u emisiji, mogao je da izađe iz plakara, da prizna da je biseksualac, da zaplače, pusti suzu - rekao je on.

Lazar je tokom sinoćne emisije uveravao sve da tvrdnje nisu istinite, a u njegovu odbranu stala je i Nataša Moskva, s kojom je bio u ovom rijalitiju.

- Ne mislim da je biseksualac. Malo me je bunio kada je pozajmio donji veš od Rade Vasić, jer koji muškarac nosi ženski veš ako nije gej... Jednom je nosio moj šorc, dok smo spavali - zasmejala je ona sve prisutne, ali takođe tvrdila da u njegovu orijentaciju ne sumnja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Igi

13.01.2019 09:18

Glupi Brendon.