(VIDEO) Dragana MItar ispljuvala bivšu ženu svoga muža!

Autor:

Zadruga

11.01.2019

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Dragana Mitar otkrila je Lepom Mići još detalje iz svog braka!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Šira javnost je saznala da je ona imala ljubavnu vezu sa Pavlom Jovanovićem dok je istovremeno bila u braku sa Sinišom Dragutinovićem. Njen ljubavnik i ona su u više navrata pričali u šiframa, a reč ''dalmatinac'' posvetili su Sinišinoj bivšoj supruzi sa kojom je on bio u braku kada je u njegov život ušetala Dragana.

Njoj tada nije smetalo to što je on oženjen, te je, uprkos činjenici da Siniša ima dvoje dece i zakonitu suprugu, uplovila sa njim u vezu.

Ona je nekoliko puta njegovu bivšu ženu poistovetila sa Kruelom De Vil jer, kako tvrdi, nije bila fer prema Siniši nakon razvoda.

- On viđa decu svakog vikenda. Vodi ih negde, sada su već veliki, odemo negde sa njima. Nekada ih pustim same. To je to. Plaća sve uredno, časove, košarku, plivanje, baš sve - priznala je ona. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dragana Mitar se ispoveda Mići...

- On ima dvoje sa bivšom ženom, a žena ta druga kakva je - pitao ju je Mića, pa mu je ona rekla:

- U početku je ta žena ludela, ali je posle shvatila da ne može ništa tu više da se uradi. Ona je bila loš čovek, ucenjivala ga je. Tražila mu je auto, pa onda ga zaje*bava. On da alimentaciju, pa mu traži previše. On se onda iznervira pa ne joj ne da uopšte, pa ga ona ogovara. Šalje mu poruke kako ''pljuje'' njegove pare - rekla je ona o Sinišinoj bivšoj ženi.

Dragana je potom rekla pevaču da mora da obavi ozbiljan razgovor koji će biti krucijalan za nastavak života sa suprugom Sinišom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Siniša

12.01.2019 04:10

Razvod vrlo negativno utice na decu. Imam 71 godinu i jos me boli razvod roditelja.

Siniša

12.01.2019 04:18

Svalerka Dragana joj unistila brak pa je jos i pljuje. Deca ostala bez oca. Dragan stidi se.