Subotićka i Nemanja Tošić nasilno pokušali da uđu u "Zadrugu": Policija traga za njima!

Autor:

Zadruga

09.01.2019

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić, koja je pre dva dana izbačena iz "Zadruge" zbog nasilja nad Minom Vrbaški, sinoć je nasilno pokušala da upadne na imanje u Šimanovcima, a sa njom je bio i bivši zadrugar Nemanja Tošić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nemanja i Aleksandra...

Bivši učesnici rijalitija neovlašćeno su pokušali da upadnu u posed kako bi doprli do kapije Bele kuće, a tom prilikom napali su obezbeđenje, reportere i organizatore.

Kako se dalje navodi, zbog pokušaja da provale u privatni posed policija je odmah obaveštena o ovom slučaju i ona traga za njima, budući da su pobegli sa lica mesta pre dolaska policije.

RepublikaFoto: Prntscrin
Subotićka udara Minu...

Dok je pokušavala da upadne na imanje, Aleksandra je sve vreme dozivala svog dečka Davida Dragojevića, a njeni krici čuju se na snimku koji je tom prilikom nastao.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nemanja Tošić...

Podsetimo, Subotićeva je na Božić pesnicom udarila Minu Vrbaški u glavu posle čega je odmah diskvalifikovana, dok je Nemanja Tošić izbačen iz rijalitija 6. novembra, nakon što je fizički napao Brendona.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marina

09.01.2019 10:15

Bane broj 2.Bolest ne bira...

Dejan

09.01.2019 18:26

I TREVA DA IH HAPSE I KAZNE!! ONA NIJE NORMALNA DEVOJKA, NEBI BIO SA NJOM NI PET MINUTA.. POSESIVNA, RAZMAZENA,.. TREBA DA ODGOVARA.. NAJVISE MI ZAO TOG DETETA..