Subotićka: Žao mi je što Minu nisam udarila još jače!

Autor:

Zadruga

08.01.2019

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić je po hitnom postupku diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 2" na Božić nakon što je pretukla Minu Vrbaški. Odmah posle napuštanja rijalitija Aleksandra je za Srpski telegraf otkrila da se ne kaje što je nasrnula na Minu i istakla da joj je samo žao što starletu iz Inđije nije udarila još jače.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

- Nije mi žao što sam Minu udarila, trebala sam jače da je tresnem. Mina je Davidu davala krišom da pije i tada mi je pao mrak na oči. U afektu sam izgovorila ružne reči, ali svog postupka se ne stidim i ponovila bih ga da mogu. Svako ko je gledao šta je prethodilo incidentu je na mojoj strani i mnogi me podržavaju. Apsolutno se ne kajem ni zbog čega, ali ne mogu da kažem da mi nije teško - uverava Aleksandra i otkriva zbog čega je pala u depresiju.

Aleksandra: Mina je Davidu davala krišom da pije i tada mi je pao mrak na oči

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra udarila Minu...

- Žao mi je Davida, koji je ostao sam tamo da se bori. Bukvalno sam slomljena, ali znam da nisam kriva. Ne smem ni da pomislim šta Davidu prolazi kroz glavu sada. Ipak, verujem da ćemo prebroditi i ovo i da će na kraju sve biti u redu - uverava Aleksandra i ističe da je odmah nakon diskvalifikacije otišla kod svoje svekrve Biljane u Veternik kraj Novog Sada.

- U Veterniku sam kod Biljane i uživam sa ćerkom Magdalenom. Biljana se prema meni ponaša kao da mi je majka i rekla mi je da se ne nerviram. Da mi nije nje i ćerke, mislim da bih pukla - zaključila je Subotićka, dok na pitanje o kazni od 50.000 evra, koju neminovno po ugovoru mora da plati produkciji rijalitija, nije želela da odgovara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

08.01.2019 20:40

Ne kaje se. Kajaće se. Kada shvati koliko će morati da plati.

Odgovori 11 2