Žao mi je što sam mu pokvario koncepciju: Gagi raskrinkao Miljkovića: Evo zašto je rekao Luni da ga se kloni!

Autor:

Zadruga

08.01.2019

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković ušli su u žestok sukob pre nekoliko dana, što je izazvalo burne reakcije i pojedinih takmičara.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Gagi Đogani...

Do rasprave je došlo nakon što je Gagi Đogani posetio svoju mezimicu u "Zadruzi" uoči Nove godine, a taj trenutak je iskoristio i kako bi joj skrenuo pažnju na njega i savetovao je da ga se kloni.

Budući da je Miljkovića to povredilo, on je Gagija nazvao ,,budalom" što je Đoganijevu izvelo iz takta, te su se ozbiljno sukobili.

Gagi se ovim povodom oglasio i rekao svoje mišljenje povodom Miljkovića. 

- Svako može da ode na Jutjub i da vidi kad smo posetili Lunu. Nijednog momenta joj nisam zabranio da se ona druži sa njim i da se kloni njega. Rekao sam joj samo da se pripazi u smislu da ne ulazi uopšte u neku emotivnu vezu, zato što je od prvog dana njegov cilj bio da je osvoji bez srca i emocija, što je poniženje za jednu devojku. Krivo mu je što sam ja njemu pokvario koncepciju koju je on imao u glavi. Rekao je da sam ja kriv za to što oni ne pričaju. Ja sam, valjda, taj koji treba da je usmeri, ali njega nisam uvredio nijednog trenutka, samo sam joj rekao da pripazi malo, on je priznao da je rijaliti igrač. Nama je izgledalo kao da se njoj dopada Marko, ali on niti smrdi, niti miriše. Čovek mi nije jasan, Luna je to osetila. On se ne loži na Lunu, nije ona njegov tip devojke. On nema druga tamo kome može da se ispovedi, on sam bije svoju borbu neku. Njemu je Luna džoker jedan dobar, gde on ide planski i ja sam mu pokvario koncepciju, ja sam mu kriv - rekao je Gagi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Viki

08.01.2019 13:09

Gagi nepismeni zna šta je koncepcija?

Viki

08.01.2019 14:08

Gde se to Gagi oglasio? On nije u Zadruzi a svaki dan se oglasi.

Lidija

08.01.2019 16:03

Njegova kcer je odavno raskrinkana,bolje da se skoncentrise na njeno lose ponasanje.Marko je car za njih.