(VIDEO) Zaljubljena si još u Lunu: Sanja jecala jer njena devojka nije imuna na Đoganijevu!

Autor:

Zadruga

08.01.2019

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoćnja emisja "Pretres nedelje" unela je opštu pometnju među ljubavni par Sanja i Matora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja i Jovana...

Milan je pitao Lunu i Matoru da li komuniciraju nakon što je Sanja ušla u "Zadrugu 2". Sanja je nakon sastanka histerisala Jovani u garderoberu da to nije trebalo da radi, iako je ova potencirala da ne treba da se brine jer ne postoji ništa više između njih osim prijateljstva. 

- Ja i dalje mislim da si ti zaljubljena u nju! Šta si pričala sa njom? Jedva čekaš da progovoriš sa njom. Ti procvetaš, nije mi jasno. Ma jedi g*vna - rekla je Sanja u suzama.

- Šta može da bude, je l' moguće da plačeš? Ne postoji ništa! Nemoj da me za*ebavaš, molim te, šta ti je? Nebitno mi je da ti pričam o tome sa tobom - vikala je Matora, pa nastavila: 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Preti da postane razdor veze Sanje i Matore... Luna

- Meni se ovde smeju, pa neće ona sigurno da prizna da ste imale nešto. Nije ona ja da prizna bilo šta da ima sa tobom - rekla je Sanja pa pobegla iz sobe.

Sanja je nakon toga završila u pabu u suzama, pa je Matora došla da vidi gde je otišla, a potom joj se pravdala da između nje i Lune nema ništa. Podsetimo, ranije su Luna i Matora priznale kako se između njih desilo nešto više od prijateljstva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cvetko

08.01.2019 18:46

I ovde je u pitanju švaleracija.