Gagi je budala: Miljković opleo po Đoganiju!

Autor:

Zadruga

07.01.2019

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković otvorio je dušu pred voditeljem "Zadruge 2" pa ispričao svoj ugao svađe sa Lunom Đogani koja je itekako napravila potres u Imaginarijumu. On je tom prilikom izjavio da je blogerkin otac Gagi Đogani budala, a onda i objasnio zašto to misli.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Okrivio Gagija za svađu sa Lunom...

- Sukob sa Lunom se desio zbog tate. Njen tata je ovde došao. Ona je u petak izjavila da je njen tata izjavio da sam ja provaljena priča. Imali smo tu raspravu Luna i ja gde sam ja rekao da ako on smatra da sam ja provaljena priča ja smatram da je on budala, da ne rezonuje dobro i da nema normalne poglede na svet, da je previše optrećen rijalitijem. Ona se tu uvredila, pa je počela da se pravda da to njen tata nije rekao, ali ja sam proverio sve to.

Dok je on surovo iskreno govorio o porodici Đogani i doskorašnjoj drugarici Luni, ona pojma nije imala da je zapravo, po Markovim rečima, sve to moglo drugačije da prođe, da je ona zrelija. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna nasrnula na Marka...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vera

07.01.2019 16:09

Jeste Gagi budala, ali nepismena.