Zerini Hećo oduzimaju dete? Socijalni radnici bili kod njene majke, a evo šta kaže bivši muž!

Autor: Svet.rs

Zadruga

06.01.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanela, majka Zerine Hećo u strahu je da će Zerinin bivši muž Rusmir dobiti starateljstvo nad ćerkom i time Sarah još više udaljiti od majke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo...

Naime, radnici Centra za socijalni rad već su posetili Zerininu majku, a pošto je i dalje u dobrim odnosima sa Rusmirom, Sanela sada na sve načine pokušava da ga ubedi da mala Sara ostane kod kuće.

- Tačno je da su iz Centra za socijalni rad bili kod nas na razgovoru. Sve ovo što je isplivalo o Zerini, plus Rusmirov intervju, izazvalo je veliku pometnju. Iako, je zasad Zerina sudski staratelj deteta, Rusmir razmišlja o tome da zatraži puno starateljstvo nad Sarah. To bi Zerinu ubilo i ja na sve načine pokušavam da urazumim Rusmira, mada i njega razumem, kaže Sanela i dodaje:

RepublikaFoto: Facebook Printscreen/Rusmir Hećo
Rusmir, muž Zerine Hećo...

- Rusmir viđa dete po dogovoru i svaki dan je u kontaktu sa mnom i sa Sarah. Što se tiče njegovog intervjua vezanog za Zerinu, on se pogrešno izrazio, mada je zaista protiv rijalitija kao što sam i ja. On je rekao šta misli, a i ja sam protiv Zerininog ponašanja u "Zadruzi". Ona mora da bude svesna da postoji i život napolju. Za nju bi najbolje bilo da izađe iz rijalitija, a i ja više ne znam kako da se borim sa svim ovim. Ovo je za mene veoma teška situacija, ali koliko god da je pogrešila, Zerina je moja ćerka i ja moram da se brinem za nju i njeno dete. Zerina je odabrala rijaliti i razumem da i ona ima pravo na izbor. Ona poštuje Rusmira i ne dozvoljava da joj se to dira. Najbitnije od svega jeste da je Sara dobro, ona je jedna pametna devojčica.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Zerina...

Rusmir Hećo nije želeo mnogo da priča pa je samo prokomentarisao:

- Sanela je divna baka i nije ona kriva za Zerinino ponašanje. Sanela mene podržava u svemu i razume me. Zerina nikog ne sluša i radi šta želi. To više nije žena sa kojom sam ja bio, više je ne poznajem. Od svega mi je najbitnije da moja Sarah bude dobro i da ne ispašta ni zbog čega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nina

06.01.2019 12:30

Ne moze dete da odrasta bez roditelja.

Nina

06.01.2019 12:37

Dete treba da bude kod oca a ne kod babe.

Anđela

06.01.2019 13:19

Socijalni radnici ne rade dobro svoj posao. Kasne samo u ovom rijalitiju 4 meseca.

Anđela

06.01.2019 13:22

Dete treba da bude kod oca ako je majka na radu u inostranstvu.