Aleksandra će se potresti, njena ćerkica Magdalena imala zdravstvenih problema!

Autor: A.A

Zadruga

05.01.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka učesnika "Zadruge" Davida Dragojevića, Biljana, ujedno i prija Karađorđa Subotića za portal Republika.rs prokomentarisala je ponašanje svog prijatelja u rijalitiju pre neku noć, kada je on naočigled učesnika i cele nacije koja ga gleda skinuo donji veš i potpuno go skočio u bazen. Ovom prilikom, Biljana je progovorila i o Aleksandrinoj ćerkici Magdaleni za koju je priznala da se poslednjih dana nije osećala dobro.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević...

Biljana nije imala reči hvale za ovakav Subotićev postupak, pogotovo što Karađorđe ima maloletnu unuku i mišljenja je da će se odnos Aleksandre sa ocem promeniti posle ovog gnusnog čina. 

- Ja sam iznenađena, iskreno rečeno, nisam se nadala od njega tako nečemu. Ne deluje mi kao takav. Nismo se družili nešto posebno, ali imamo jedan korektan odnos što se tiče Magdalene otkada su oni ušli u "Zadrugu". Aleksandra i on nisu imali neki loš odnos, jesu komunicirali, ali se on ulaskom u Zadrugu okrenuo protiv Davida i bilo nam je to jako čudno jer smo svi zajedno bili u kontaktu vani, i ona je uvek imala bolji odnos sa njim nego mamom Ljubom. Ona se stvarno dosta tu oseća loše i ne znam kako će dalje biti komunikacija između njih dvoje pošto je to zaista glupo što je uradio. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Karađorđe ko od majke rođen...

Kako je poznato o ćerki Aleksandre Subotić brine Biljana i devojčica boravi kod nje u Veterniku. Davidova majka je rekla da je devojčica bila prehlađena zbog čega nije išla u obdanište, ali je sada na raspustu i oseća se bolje. S druge strane, Biljana je otkrila i da li je postojala mogućnost da mala Magdalena vidi svog dedu Karađorđa golog na televizijskom ekranu:

- Ja sam Magdalenin startelj dokle god ne izađe iz "Zadruge" Aleksandra. Sada malo kašljuca, ali će biti bolje, uvek neko u grupi u vrtiću od dece kašlje. Sada je na raspustu, ali je ovako ok, super je Magdalena. A što se tiče Karađorđa, on je zvao svaki dan, nekada i po dva puta pričao sa Magdalenom i na kameri su se gledali. Ona njega mnogo voli, ovo mi je šok. Ne gleda rijaliti, držim je po strani što se tiče tih stvari, ona u svojoj sobi gleda crtaće, ako se zadesi da dođe u dnevnu sobu i bude sa nama ja ili promenim kanal ili smanjim ton. 

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Aleksandra i David...

Biljana je nakon Davidovih i Aleksandrinih učestalih rasprava bila veoma potrešena, da je čak bila na ivici da vezu koju je od sada zdušno podržavala njen sin završi nakon izlaska iz ovog šoua. Obzirom na to da su se stvari među njima malo smirile, Biljana je prokomentarisala kako sada gleda na njihov odnos.  

- Aleksandrin i Davidov odnos je za nijansu bolji, mada ona još uvek nešto ciči i plače mislim da svaku situaciju može drugačije da podnese.  

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nenad

05.01.2019 22:46

Ne može neka tudja baba da bude staratelj tudjem detetu bez odobrenja Centra za socijalni rad.

Odgovori 12 0