Otkrivena ogromna tajna iz zadrugarkine prošlosti: Tiče se Cece Ražnatović!

Autor: srbijadanas.com/ Republika

Zadruga

04.01.2019

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ja te volim čak i kad si u Parizu" zvuči zaista divno i romantično kao poruka, glasom Cece Ražnatović još lepše nego na papiru, međutim postoji jedna mala fusnota koja se tiče pesme koja počinje ovim stihom.

RepublikaFoto: Promo foto
Pesma "Fatalna ljubav" je bila ogroman Cecin hit...

Naime, hit "Fatalna ljubav" nastao je 1995. godine i napravio apsolutni lom na estradi, kao i praktično sve Cecine pesme tog leta, ali malo je poznata činjenica da je njena koleginica Zorica Marković već otpevala svoju numeru sa kompletno istom melodijom.

 "Pitaj bilo ko" je izašla šest godina pre "Fatalne ljubavi", ali nije ostavila dubok pečat, pa su muzički autori verovatno uvereni da se ipak s tim materijalom može napraviti hit odlučili da svoj uradak ponude i Ceci. I hit je zaista nastao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zoričina verzija pesme se nije proslavila...

Zorica Marković je trenutno u "Zadruzi" i njena mišljenja o kolegama i njihovim pesmama nisu retka tema, ali zasad nije pominjala ovu Cecinu obradu. Bilo bi interesantno čuti njen sud ko je bolje otpevao i koja je pesma bolja: "Pitaj bilo ko" ili "Fatalna ljubav". Kakvo je vaše mišljenje?

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading