(VIDEO) Dragana šokirala izjavom: Ne mogu da budem sa Pavlom, vozim bolji auto od njega!

Autor: pink.rs

Zadruga

04.01.2019

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar je tokom večeri razgovarala sa Lepim Mićom o svom braku i odnosu sa bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem. Mića ju je nazvao "moralnom razvratnicom" jer jer je rasturila bivši brak svom suprugu Siniši, a zatim ga prevarila sa tada zauzetim Pavlom, dok je ona pravdala svoje postupke i svu odgovornost prebacivala na njih dvojicu.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar, pavle777
Dragana Mitar

Dragana je u toku razgovora oplela po bivšem ljubavniku i zaklela se u svog sina da ga nakon rijalitija više neće videti, a zatim se dotakla i njegovog imovinskog stanja, pa otkrila da sa njim ne bi mogla da bude jer on ne bi mogao da joj pruži sve što ima pored svog supruga.

- Ja nisam žena za njega, mora da nađe neku shodno njegovoj klasi. Ne mogu ja da vozim bolji auto od frajera, gde to ide. Ja sam fatalna žena, Merilin Monro. Moj muž voli takve žene, Siniša kaže da ja nisam za normalnog muškarca. Ja sam pored njega flipnula, jer je on to sve modernizovao u braku. Imam njegovu podršku kakva god s*anja da pravim, on je uvek tu. On voli da ima mladu ženu, voli sa mnom da se pojavi. On može da me prati ovakvu ludu, drugi bi mi k*njao. Pri tom mi ništa ne fali, imam sve što poželim. I ne mogu sada da gledam klasu ljudi koji su niže, mogu da idem samo više - priznala je Dragana.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Dragana Mitar

- Ti si supruga i majka, ali si i ku*ava. Voliš to , to ti je u glavi - zaključio je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tamara

04.01.2019 12:53

Katastrofa od zene. Jadnica. Ona ne zna, nije obrazovana, da nijedna pametna devojka ne bila s njenim matorcem za sve pare. A njen matorac bi bio sa svakom mladom devojkom!!! Nek pokusa da se dokaze da je mrak riba sa nekim dobrim frajerom svojih godina. Smesna je. Luna je za nju avion. Skinula bi joj muza za 2 minuta da hoce. Mozda niste uocili ali Sinisa je posebno pozdravio Lunu.

Odgovori 17 0
Ivan

04.01.2019 14:11

Draganu interesuju samo bogatiji od njenog muža.

Odgovori 16 0