Gagi Đogani u šoku zbog veze Adama i Moskve: Ona će ga prevesti žednog preko vode!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

03.01.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Nataša Moskva ostavila je Lazara Jeremića i uplovila u romansu sa Adamom Đoganijem, što se nije svidelo njegovom stricu Gagiju Đoganiju!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Adam Đogani i Nataša Moskva

- Ja sam se zgranuo! To sam video još tamo u kupatilu, kad ih je kamera ganjala. Predosetio sam da se Moskva dopala Adamu, samo što je tad on bio u fazonu sa Marijanom. Video sam da postoji neka hemija između njih. Iznenadio sam se, moram da priznam, ipak i Lazar je bio zagrejan za nju, mislio sam da je to neka veza, da će to ostati do kraja rijalitija, ali izgleda da je Nataša prelomila. Nisam očekivao, za mene je to šok - priznaje Gagi.

- Nije me neprijatno iznenadio, samo mislim da je Nataša za njega aždaja! Ona može da ga prevede žednog preko vode! Ali, meni je okej, neka je... Ona je iskusnija, zrelija, a on... Ne znam kako će se izboriti sa njim -  zaključio je on.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Gagi Đogani

S druge strane, Luna Đogani priznala je jednom prilikom da joj je "muka, ali okej jer gotivi Natašu". Adamu se ovaj komentar nije dopao pa ga je uveravala da se šali. Ipak, jedno je sigurno, porodica Đogani Moskvi još uvek nije dala pravo zeleno svetlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiki

03.01.2019 18:43

Adam u nju gleda zaljubljeno kao tetreb.