Matora pukla: Sanja joj nije čestitala slavu!

Autor:

Zadruga

02.01.2019

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas u Beloj kući Jovana Tomić Matora i Miki Đuričić slave krsnu slavu Svetog Ignjatija. Povodom toga Veliki šef je čestitao domaćinima slavu i obavestio ih je da je vreme da se premeste u restoran "Dubiozu" gde ih je čekala bogata trpeza i tamburaši.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Matora...

Matora i Miki su pred početak samog slavlja pročitali čestitke koje su dobili od svojih najmilijih.

- Domaćine kućo stara, živ nam bio i sa zadrugarima krsnu slavu proslavio. Da je slaviš još dugo, da je zdravlja puno. Nek zdravica stolom kruži, nek se dobro vino služi, ispoštuj svakog gosta, a ima ih dosta. Nek je zdravlja i sreće tebi i Matoroj dar od Boga. Prigrli danas svoje drugove i to svoje voljeno biće - glasio je deo pisma koje je Miki dobio od svoje armije fanova.  

RepublikaFoto: youtube.com/Zara Donat
Miki Đuričić...

Potom je i Matora pročitala svoje čestitke koje je dobila od porodice i prijatelja, ali je bila vidno razočarana, jer u Belu kuću nije pristiglo pismo od njene devojke Sanje Stanković. Tomićeva je čak nekoliko puta listala pisma ne bi li našla plavušino, ali bezuspešno.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković...

- Ćero tebi i Mikiju čestitamo slavu, da je u miru i zadovoljstvu sa zadrugarima proslavite, a mi ćemo kući sa svojim gostima. Sanja nije poslala čestitku, ne znam zašto, ali dobro - pričala je Matora iznervirano. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mile

02.01.2019 20:01

Dostava paketa često kasni. Da li namerno ili slučajno, ne znam

Mile

02.01.2019 20:06

Sanja je ljubomorna na odnos Matore i Lunjare. Zato nema čestitke.

Milan

02.01.2019 21:05

Matora treba da se zapita zašto.

Miso

03.01.2019 09:15

Došla da joj lično čestita slavu.