Deda Mrazovi i Deda Mrazice u Zadruzi: Ovo su naše želje u 2019!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće zvezde rijalitija "Zadruga 2" ekskluzivno su pozirale pred objektivom Rijaliti magazina, a u kostimima miljenika svih mališana Deda Mraza i Deda Mrazice oživeli su novogodišnju čaroliju.

Foto: ST/E. ČONKIĆ
Ana Korać i Marko Marković

Zadrugari su otkrili svoje želje, nadanja i strahove, a u iskrenim ispovestima svi su imali jednu zajedničku želju - ljubav. Učesnici koji su privukli pažnju javnosti međusobnim odnosima u parovima su pozirali za naše novogodišnje izdanje, a čija ljubav će zaista opstati u rijalitiju, ali i nakon istog, saznaćemo u novoj godini.

Ana: Veliki Šef mi je doveo Kena!

Starleta Ana Korać dugo je iščekivala zgodnog momka koji će preokupirati njenu pažnju u "Zadruzi". Kako sama kaže, Veliki Šef joj je tu želju ispunio pred Novu godinu jer je Marko Marković dečko njenih snova.

- Mnogo sam srećna što je Marko tu, njegovo društvo mi baš prija i prelep je dečko. Pre toga su bili neki poput Kremenka i Kamenka, bože me sačuvaj. On je lepota. Moj Ken. Ja ga hranim, ne snalazi se baš najbolje sa finansijama, ali vratiće on to meni kad izađemo iz rijalitija - rekla je kroz osmeh Ana i otkrila po čemu će pamtiti prošlu godinu.

- Definitivno po "Zadruzi", u kojoj sam bila osam meseci. Bilo je i ružnih stvari, kojih ne želim da se sećam. Izgubila sam oca i to mi je najteže palo. Ova "Zadruga" mi je mnogo lakša, sada znam ljude i imam iskustva. Imam ekipu sa kojom se družim, a ko mi ne odgovara, njega i ne primećujem - objasnila je Koraćeva i rekla svoju novogodišnju želju:

- Da budem srećna i nasmejana. I da mi pas ostane živ, jer mi je prethodni uginuo.

Marko: Opasno sam se zaljubio u Anu

Maneken Marko Marković nedavno se pridružio takmičarima u Imaginarijumu, a već prvih dana boravka u rijalitiju započeo je rijaliti-romansu sa Anom Korać. Maneken ne krije oduševljenje i priznaje da je zaljubljen do ušiju.

- Ana mi se dopala još dok sam bio napolju. Kompletna je, lepa, zgodna i moćna. Sve to sam utvrdio sada kad sam je upoznao. Opasno sam se zaljubio, moram da priznam - kaže Marko i obećava Ani da će joj biti veran.

- Svako može da odoli, samo je pitanje snage i volje. Pitanje je da li hoće ili neće i da li mu je stalo do osobe sa kojom je. Ana može da bude bezbrižna - poručio je Marko i dodao da seks pred kamerama može uskoro da se desi.

- Ne bih da razmišljam mnogo unapred. Ako se desi, biće to spontano i veliko. Naravno da bih voleo da se desi uskoro.

Foto: ST/E. ČONKIĆ
Marko Petrušević Petrući i Rebeka Popović

Petrući: Rebeka me je uzela pod svoje!

Marko Petrušević Petrući zaboravio je devojku koju je prevario u rijalitiju prvo sa Jelenom Krunić, a potom i sa Rebekom Popović, sa kojom je sada u romansi. Kako sam kaže, od mirnog dečka do zavodnika došao je tako što se vremenom opustio pred kamerama.

- Bio sam mnogo povučen, a onda sam se opustio. Žene su me opustile. Inače, nisam takav, želeo sam da izađem iz rijalitija. Krunićka me je probudila i razdrmala. Bilo je to žestoko buđenje. Nakon nje, Rebeka me je uzela pod svoje i sada se sjajno osećam - rekao je Petrući i priznao da mu je bilo žao što je prevario devojku iz spoljnog sveta.

- Prvi put mi je bilo teško kada sam je prevario. Oba puta sam je prevario pijan. Dva meseca smo bili zajedno, nije to neka veza, ali opet mi je bilo krivo. Sada je već prošlo neko vreme, iskreno, ne razmišljam više o tome.

Rebeka: Želim da smršam u novoj godini

Novinarka Rebeka Popović uživa u rijaliti-vezi sa Markom Petruševićem, za kojeg tvrdi da je njen tip muškarca. Ipak, njena novogodišnja želja vezana je isključivo za fizički izgled.

- Ja napolju živim na dva paradajza dnevno. Ovde sam kao u kutiji i hrana mi je bila izduvni ventil. Želim da smršam i vratim se u svoje anoreksično stanje (smeh). Sve mi ide u obraze, izluđuje me to, a i noge su mi bile mršavije, volim kad izgledam anoreksično - rekla je Rebeka i otkrila kako je počela njena veza sa Petrućijem.

- Sve je bilo vrlo spontano, Petrući i ja nismo imali neku preteranu komunikaciju, ali dopadao mi se oduvek jer je moj tip muškarca. Malo-pomalo i sevnule su varnice među nama. Privuklo me je to što je opušten, spontan i lep.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Maja Marinković i Bora Santana

Bora: Nedostajaće mi baka!

Borivoje Marinković zvani Bora Santana nakratko je napustio rijaliti nakon što je njegova baka preminula u 86. godini života, a po povratku u Imaginarijum Bora nije krio da mu je teško zbog velikog gubitka jer mu je baka bila kao roditelj.

- Pre sedam godina sam ostao bez majke, a sada i bez bake. Nju sam voleo najviše od svih u porodici. Poslednje što pamtim je da smo se baka i ja zajedno napili kada sam izašao iz "Zadruge 1". Đuskali smo i snimali smo se na Instagramu i želim takvu da je pamtim, veselu i ludu. Ona je bila žena zmaj, nedostajaće mi mnogo - rekao je Bora, a na temu ljubavi ostao je dosledan svojoj želji da nađe ženu.

- Nadam se da ću u 2019. naći pravu ženu za sebe. Nastavićemo konkurs za potragu žene za mene. Želim prirodnu, normalnu i da me razume. Kada sam ja hteo da izaberem jednu zadrugarku, one su se nećkale. Nećkala se Maja, nećkala se i Moskva. Onda sam se iznervirao i tražio od Drveta mudrosti da mi nađe napolju pravu ženu - objasnio je Bora i otkrio kojom bi se poznatom damom rado oženio.

- Iz prve bih izabrao Aleksandru Mladenović. Njom bih se oženio. Ona je sitna, dinamitna i temperamentna.

Maja: Operisaću nos kad izađem iz rijalitija

Maja Marinković još uvek nije izabrala idealnog partnera u Imaginarijumu, ali je veoma bliska sa Borom Santanom. Kako kaže, ratoborna je, ali uvek glasa za ljubav, te nije isključeno da će je Bora osvojiti.

- Svakako da je lepše voditi ljubav nego rat. To je uvek moja deviza. Mada ja vodim i ljubav i rat. Za sada smo samo prijatelji. Ništa nije isključeno za dalje, ali ga sada ne gledam ga tim očima. Ako se potrudi, videćemo. Cenim uporne muškarce - rekla je Maja i priznala šta joj je najbolnija tema iz 2018. godine.

- Imala sam raskid veze koja je trajala četiri godine. Teško sam to podnela. Ne bih da se to ponovi - iskrena je Marinkovićeva, koja u novoj godini želi da uradi nekoliko estetskih intervencija.

- Planiram da odradim nekoliko korekcija, a jedna od njih i prva na listi je nos. Posle nosa biće još operacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

02.01.2019 15:17

Odake ti pare, kad ne radiš ništa, niti si šta završili??? Jadni oni roditeji, tj otac joj umre mlad, valjda puklo srce kad je saznao čime se bavi....

Ana

03.01.2019 11:57

Deda Mrazovi i babe Mrazice u Zadruzi.