(VIDEO) Ljuba se žalila zadrugarima: Karađorđe truje bebu protiv mene!

Autor: pink.rs

Zadruga

01.01.2019

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji dan protekle godine zadrugari su imali priliku da provedu u društvu svojih najbližih. Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića posetila je njena ćerka Magdalena koju je dovela Davidova majka Biljana. Magdalenu su posle dugo vremena videli i Aleksandrini roditelji Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ljuba Pantović

Ljuba nije u dobrim odnosima sa svojom ćerkom i Karađorđem, ali je smogla hrabrosti da priđe i pokloni igračku svojoj unuki. Magdalena je tom prilikom rekla nešto što je nju jako povredilo. 

- Baba Ljuba tuži Karađorđa - rekla je devojčica, a Aleksandra ju je upozorila da ne govori tako. 

- Ljuba se nakon toga požalila Ani Korać i Marku Markoviću da iza toga što njena unuka nema poverenja u nju stoji Karađorđe. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Karađorđe Subotić

- Koliko je to smeće pokvareno! Dete da mi kaže ko je koga tužio. To je on radio i sa našim ćerkama. Magdalena mi je prenela da joj je on pričao da sam ja baba-zmija, da sam pokvarena, da imaju igračku zmiju koja predstavlja mene... Ko zna šta još pričaju - rekla je Ljuba, a zatim je oplela po Biljani sa kojom je takođe u sukobu, a kod koje Magdalena trenutno boravi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anđela

01.01.2019 15:28

Kakvi zli ljudi. Da nisam gledao ne bih verovao.

Odgovori 16 0
Marina

02.01.2019 10:58

Trovati malo dete ruznim pricama o rodjenoj baki je za svaku osudu.Ovo pokazuje koliko su bolesni svi-i Dragojevici i Subotici.Lepo se kaze-nasla krpa zakrpu.Videli smo i potpuno otudjen odnos majke i cerke.Dete se nije obradovalo majci iako je nije videlo 4 meseca .Jadno dete.