Blondi: Zerina se k*eše za 400 evra, otkačiće Vladu brzo!

Autor: D. S.

Zadruga

31.12.2018

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Zadruge 2" Suzana Perović Blondi, majka Sava Perovića, napustila je Imaginarijum pre mesec dana i uplovila u ljubavnu vezu sa Vladimirom Todorovićem, koji je početkom decembra postao ravnopravni takmičar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana Perović Blondi

Todorović i Suzana razdvojili su se kada je on ušao u rijaliti, a profesionalni igrač ubrzo je prevario svoju devojku sa Zerinom Hećo. Suzana za Rijaliti tvrdi da će Hećova šutnuti Vladu jer on nije njen tip, te da ona voli muškarce koji mogu da joj plate 400 evra za seks. Takođe, ističe da Vladi neće oprostiti prevaru, te da je svaka priča između njih završena.

Suzana: Zerina sve radi za novac i mrvu slave, dušu bi đavolu prodala

- Vlada i ja smo se dugo zabavljali, ali često smo raskidali zbog naših poslovnih obaveza. Nakon mog izlaska iz "Zadruge", mi smo obnovili staru ljubav, potom je on ušao u rijaliti uz obećanje da će mi biti veran, ali Zerina ga je lepo dočekala - govori Suzana i tvrdi da Zerina ima taktiku za koju koristi Vladimira.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo

- Zerina je veliki folirant i manipulator. Za svoje igre koristi Vladu, koji je slep da to vidi, ali šutnuće ga ubrzo jer ona voli drugačiji tip muškaraca. Voli muškarce koji su spremni da plate seks sa njom 400 evra, tolika joj je tarifa. Ona sve radi zbog popularnosti i novca, dušu bi đavolu prodala. Spremna je da odglumi nervni slom, padanje u nesvest i sve ono u šta joj zadrugari još uvek veruju, ali videće uskoro sa kakvom osobom imaju posla - uverava Blondi i govori kako Zerina odvlači Todorovića u krevet.

- Vlada je nju poljubio, možda mu se svidela, a moguće je da i on taktizira, tako da ću taj odgovor sačekati da dobijem od njega. Zerina njega odvlači u krevet, polako mu se sve više približava - zaključila je Perovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Paja

31.12.2018 23:22

ova baba nije normalna

Odgovori 5 15
Zec

01.01.2019 11:28

@Paja - Baba je nromalna, ali Zerina nije normalna.

Odgovori 13 1
StojkoV

01.01.2019 13:16

Kad vidi Vladine prihode odmah će ga šutnuti kao i Baneta.