Ona je napustila "Zadrugu": Evo u koga se razočarala, nisu se ni pozdravili!

Autor: blic.rs

Zadruga

31.12.2018

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovonedeljni potrčci bili su Dragan Mitar i Pavle Jovanović, a glasovima zadrugara on je noć proveo u zatvoru kako bi se borio za opstanak u rijalitiju. Publika je sa druge strane nominovala za izbacivanje Biljanu Micić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Biljana Micić

Biljana i Pavle su kao i svi do sada kao zadatak imali igru, a pobeda u itoj donosila je dupliranje glasova publike. U igri je pobedio Pavle i to sa 43:20. Ognjen je samo kratko rekao da jedan ima 68%, a drugi takmičar 32% glasova. Biljana je bila ta koja napušta Belu kuću.

Ona se podmah pozdravila sa svima i otišla put studija gde je ispričala ko ju je najviše razočarao i sa kim se nije pozdravila, ali i da ponovo uđe koga bi se najviše klonila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Micić

- Ja sam živ dokaz da izgled ume da prevari. Adam me razočarao, mislio je da ćemo se smuvati kad ja uđem. Mi smo bili okej par dana, posle sam se sklonila od njega, njemu nedostaje porodica, sve sa Marijanom ga je napunilo negativnom energijom. Kada su me podigli, on je prebledeo. Nismo se ni pozdravili - rekla je Biljana i dodala:

- Ni prema kome ne bih promenila odnos, mene su stvarno prihvatili odlično. Možda prema Brendonu, ne bih bila toliko dobra sa njim. On se meni izvinio da bi dobio neku korist od mene. Ja sam se pribojavala da će on uraditi nešto, definitivno bih sa njim bila na većoj distanci. Sa ostalima sam bila super - istakla je, sada već bivša, zadrugarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

31.12.2018 12:12

Tako i treba.