Dragana je varala i muža i Pavla: Jovanovićev drug otkriva afere bivše modelsice!

Autor:

Zadruga

31.12.2018

11:34 >> 11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Zadruga 2" menadžer Pavle Jovanović je svojim ulaskom u Imaginarijujum digao veliku prašinu otkrivši da je bio u vezi sa Draganom Mitar, koja je udata. Iako su nekoliko meseci bili u romansi, uprkos tome što Dragana ima muža, veza je pukla kada je Dragana odlučila da se vrati suprugu.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar
Dragana Mitar...

Kako Pavlov prijatelj navodi (ime poznato redakciji), Dragana je devojka lakog morala koja je i Pavla varala sa drugim muškarcima.

Kako izvor navodi, korpuletni menadžer je bio zaljubljen u bivšu članicu grupe Models, dok ona i nije bila toliko zagrejana za njega. Imali su česte svađe, jer su Jovanovićevi prijatelji viđali Draganu po separeima drugih muškaraca u alkoholisanom stanju, a to je Pavlu smetalo.

Mitarka je bila bliska sa drugim muškarcima, sedela im je u krilu, nju svako može da ima, tvrdi Pavlov prijatelj

- Upoznao sam Draganu dok je bila u vezi sa Pavlom i otpočetka mi se nije svidela. Znao sam da to nije devojka kakvu on zaslužuje. Ona je devojka lakog morala, može svako da je ima, nema nimalo dostojanstva. Kako drugačije da nazovem žensku osobu koja i pored toga što je u braku uplovi u vezu sa drugim muškarcem, pritom ni njemu ne bude verna. Svi smo mu govorili da ona nije devojka za njega, da imaju skroz drugačiji pogled na svet, ali on se mnogo zaljubio. Svađali su se često jer je Dragana svako drugo veče izlazila sa raznim muškarcima i opijala se po separeima, a to je Pavlu smetalo. Ludeo je od ljubomore jer je bila bliska sa tim momcima, sedela im u krilu, grlila se i ljubila sa njima. Pavle je mnogo dobar dečko, držao ju je kao malo vode na dlanu, a ona se samo poigrala sa njim i iskoristila ga - rekao je Jovanovićev prijatelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Časlav

31.12.2018 12:03

Ona je devojka lakog morala, može svako da je ima, nema nimalo dostojanstva. Kako drugačije da nazovem žensku osobu koja i pored toga što je u braku uplovi u vezu sa drugim muškarcem, pritom ni njemu ne bude verna.

Odgovori 15 1
Dragana

31.12.2018 12:58

Evo ih moralisti, vec su poceli da se javljaju. Ovi tkz izvori sto zele da ostanu anonimni. Pitam se zasto, ako vec govore istinu?

Odgovori 3 14