Mitrović pravi trg Bruna Marsa i Ulicu poroka!

Zadruga

14.08.2017

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti "Zadruga" privukao je veliku pažnju čitavog regiona, a iz dana u dan u javnost isplivavaju sve zanimljiviji detalji šoua koji pomera sve granice. Čelnik ružičaste televizije Željko Mitrović otkrio je da će se u impresivnom gradu koji se pravi za potrebe rijalitija nalaziti trg Bruna Marsa i ulica poroka, gde će se učesnici ovog TV formata provoditi na najboljim žurkama.

Foto: Promo foto
Željko Mitrović

 

Sve za provod

Naime, Željko Mitrović se sa suprugom Milicom Mitrović trenutno nalazi u Londonu i obavlja poslednje pripreme za novi rijaliti i dogovara se o hologramskim instalacijama u scenografiji impresivnog zdanja koje je izgradio za potrebe ovog projekta. Kako saznajemo, Mitrović je osmislio specijalan deo grada u kojem će se takmičari provoditi.

- Željko je želeo da obogati grad u kojem će živeti takmičari, te je osmislio trg Bruna Marsa i ulicu poroka, koja će imati primamljive izazove za takmičare. Sve će izgledati potpuno realno i biće više nego zanimljivo za gledanje - otkrio je izvor blizak produkciji.

Za potrebe "Zadruge" u Srbiju je prošle nedelje stiglo devet šlepera sa raznim rekvizitima i delovima scenografije, a na putu je čak milion litara slane, morske vode kojom će biti snabdeven novoizgrađeni grad. U okviru scenografije nalaze se i sprave koje će generisati veštačku kišu, sneg, ali i elektrostatičke polarizacije visokog intenziteta, što će stvoriti iluziju sevanja munja. Poznate učesnike najimpresivnijeg rijalitija do sada pratiće čak 140 kamera, osam dronova i dva spajder-sistema, koja će omogućiti kamerama da velikom brzinom savladaju velike prostorne prepreke kontrolisano klizajući po velikim sajlama, a sve to kako bi gledaoci 24 časa mogli da budu upućeni u sva događanja.

Tajni učesnik

Produkcija je otkrila da će se pored najavljena 32 učesnika pojaviti i 33. U njemu je, kako se navodi, ključ rijalitija za ispunjavanje želja ostalim takmičarima.

- Ispod čarobne planine koja se gradi u okviru kompleksa nalaziće se srebrno jezero u kom pliva zlatna ribica. Ona je pripadnik LGBT populacije, zove se Ljubinko i on je poslednji, 33. učesnik rijalitija "Zadruga". Ako neko od učesnika uspe Ljubinka da ulovi golim rukama, dakle bez korišćenja pribora, moći će da bira jednu od tri želje koje će mu ispuniti Veliki Šef - otkrio je izvor iz produkcije. "Zadruga" počinje 6. septembra, trajaće čak devet meseci, a budžet koji je izdvojen za ovaj TV format iznosi 10,4 miliona evra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading