Anabela pobesnela zbog Nemanje Tošića: Osula žestoku paljbu, zbog laži o Luni!

Autor:

Zadruga

27.12.2018

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Tošić nakon direktne diskvalifikacije koju je zaradio nakon kršenja osnovnih pravila borakva u "Zadruzi 2" očajnički pokušava da izbije u prvi plan govoreći kako je u redovnom kontaktu sa Anabelom Atijas, majkom Lune Đogani u koju se zaljubio tokom boravka u Beloj kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nemanja Tošić...

Ovom bivšem zadrugaru najviše su u sećanju ostali intimni delovi tela Lune Đogani za koje tvrdi da mu sada nedostaju, a pored toga je istakao da mu fali i blogerkin glas, kosa, dodir i pogled.

Kada je čula kako se Nemanja Tošić hvali da je u redovnom kontaktu sa njom, Anabela Atijas je odlučila da demantuje navode bivšeg fudbalera koji je u svojim izjavama pričao i kako pevačica i Gagi Đogani podržavaju njegovu i Luninu ljubav.

RepublikaFoto: e-stock
Luna i Sloba...

- Laž! Niti se čujemo bilo s kim, niti podržavamo nešto što ne postoji. Ovo prelazi granice - napisala je Anabela Atijas i time stavila tačku na sva nagađanja i priče.

Foto: instagram.com/anabelci
Anabela pobesnela zbog laži...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

27.12.2018 12:31

Daće ona ćeru samo milijarderu.

Odgovori 12 1