Gagi progovorio o Luni i Momčilu: Evo šta bi mogao da bude problem u njihovoj vezi!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.12.2018

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Luna Đogani i fitnes instruktor Momčilo Milojević poprilično su se zbližili protekle noći tokom žurke u rijalitiju "Zadruga 2". Njihovo zbližavanje na žurki počelo je kad je blogerka pohvalila igranje fitnes instruktora, a onda su usledili brojni komplimenti na Lunin račun, a u jednom trenutku Momčilo je Đoganijevu obgrlio oko struka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani

 Evo kako njihov odnos komentariše blogerkin otac Gagi Đogani:

- Ja svoju ćerku podržavam šta god da uradi. Najbitnije mi je da ona bude srećna. Ne mogu baš sada da budem siguran da može nešto da se desi između njih. Voleo bih da bude s nekim, to je moja želja, ali ne možemo ništa na silu da radimo. Za sada još tu ne vidim da može da bude nešto ozbiljnije - rekao je za Pink.rs Gagi Đogani i otkrio šta bi moglo da predstavlja Luni problem kad je Momčilov fizički izgled u pitanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani i Momčilo Milojković

- Deluje mi kao da je on malo niži od nje, to bi mogao da bude problem. Ona voli malo više momke. Generalno, mislim da je on kulturan, pametan, fino se ponaša. Deluje kao fin momak, prijatno sam iznenađen njegovim predstavljanjem do sada - istakao je Lunin otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nina

26.12.2018 20:40

A Luna će, kao da sluša Gagija.

Odgovori 16 0
Boro

27.12.2018 10:17

Gagi da joj nadje nekog tajkuna bogatoga.

Ljubica

29.12.2018 22:27

Luna je sada polovna roba i mora da spusti kriterijume