Vozam ih k'o majmune: Oglasio se suprug Dragane Mitar i progovorio o prevari s Pavlom!

Autor: Pink.rs

Zadruga

25.12.2018

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Dragutinović, suprug rijaliti učesnice Dragane Mitar, ujedno i bivše članice grupe "Models", u jednom intervjuu naveo je da ga supruga nije varala kao i da je on taj koji manipuliše i Pavlom Jovanovićem i Markom Miljkovićem koji se sada "vrzmaju" oko njegove žene.

Foto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Dragana Mitar sa suprugom Sinišom

Ono što je Sinišu najviše pogodilo je to što Pavla nazivaju Draganinim ljubavnikom, za šta on tvrdi da nije istina:

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Siniša Dragutinović

- Kakav, bre, ljubavnik?! U braku smo Dragana i ja, i šta je problem? Tad kad je bila sa njim, nismo bili zajedno. Zvanično, na papiru, jesmo, ali i na drvetu piše, pa nije - tvrdi Dragutinović koji tvrdi da se njegova supruga promišljeno igra sa Pavlom i Markom:

- Vidiš da ih vozam kao majmune, i njega i Marka, i Lepog Miću... Vozam ih, bre, kao majmune, a tek kad dođe Nova godina, sve će vam biti jasno, zapamtite šta sam vam rekao! Kad ih sve izvozam... I ona ih voza, igra se sa njima. Ovo što ih vozi, znate od koga je naučila?! Od mene! Ona je bila dete, ona je moj proizvod, zato će da ih voza kao mlade majmune. Onom mučeniku (Pavlu) neće biti dobro, a Miljkoviću već nije dobro! Kad ih povede na novogodišnji vašar, imaju četiri vrteške lepe, svako će na jednu, neće znati gde je levo, a gde desno. Ona i dan danas ima poverenja samo u mene, mogu da dolaze ovi vozači novogodišnjih cirkusa do sutra - naveo je Siniša koji dodaje da je Jovanović veoma zaljubljen u njegovu suprugu:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Njen muž tvrdi da ga ona samo "voza"... Dragana i Pavle

- Ovaj prati mene, skuplja informacije... Taj vlasnik klubova je ozbiljan igrač. Ne komentarišem da li može da mi bude konkurencija, zaključite to sami. Raspitajte se po gradu, pa mi javite. Dečko je jadan, zaljubljen - dodao je Draganin suprug.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Dragana i Siniša

Interesantna je Draganina i njegova ljubavna priča koja je počela dok je on još bio u braku sa prvom suprugom:

- Kako mi je Dragana bila ljubavnica?! Ja sam bio u braku sa prethodnom ženom, ali nismo bili u preterano lepim odnosima... Ali na papiru smo bili u braku do 2016. godine, a ja sam sa Draganom od 2012. godine - objašnjava Dragutinović koji tvrdi da mu Dragana nije bila ljubavnica iako je s njom bio četiri godine u vezi dok je još bio oženjen.

- Ali ja sam podneo papire za razvod, ali sud nije mogao da završi postupak... Ja sam živeo sa Draganom, i porodila se, pa to se zna. Podneo sam zahtev za razvod 2014. godine, kad je Dragana ostala trudna - objašnjavao je Siniša koji je tokom braka s Draganom drugoj devojci platio silikone:

- Znate koliko sam ja puta bio na moru? Osamsto puta! Ko će se toga setiti šta je bilo pre četiri, pet godina... A to, za tu devojku, ko zna, bre, koja je to bila! To za silikone nije tačno, pitate me sad šta je bilo pre pet godina... Nemam pojma! Znate li vi koliko je godina, dana prošlo? Dragani je verovatno bio zanimljiv život, pa se seća svega toga. Bavila se samo sa mnom, šta je drugo radila, Bog te maz'o- šokiran je Draganin muž koji tvrdi da se ona u njega nije zaljubila zbog para koje ima:

- Što bih ja nju navukao parama? To je, bre, bila nenormalna ljubav i strast. Želeo sam da joj pomognem, da sa njom provodim više vremena. Pare su samo bitne da oplemeniš malo kvalitet života. One mučene duše iz "Zadruge" nemaju šta da rade, niko od njih nema ništa, nemaju 'leba da jedu, zato i moraju tamo da budu, da priušte sebi neke snove. Moj život realan je mnogo lep i nema potrebe da ih ulepšavam. Je*eš pare, koje su to pare...? Tu je prvo postajala velika ljubav i strast, pa sve ostalo- ističe Dragutinović koji je za kraj objasnio i Draganinu priču Marku Miljkoviću kom je otkrila da ju je suprug forsirao da abortira kada je zatrudnela:

- Ne, ne, ne, ja sam njoj dao izbor da odluči imajući u vidu da ima roditelje koji verovatno se brinu o njoj, pa da ne bude da nešto na silu radim protiv njihove volje, da forsiram nešto. Mi smo to želeli, nije ona slučajno ostala trudna, sve je bilo planirano. Nisam hteo da njeni misle: "Šta će biti sutra, ako te on šutne?", jer oni me nisu poznavali", objasnio je Dragutinović, koji se uzda u vernost svoje žene tvrdeći da "nijedna žena neće otići od lepih kolača

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lazar

26.12.2018 10:39

Ako su oni majmuni, ti si irvas sa ogromnim rogovima.