Bora skrhan bolom zbog smrti bake: Evo šta je bila njena najveća želja, a on je nije još ostvario!

Autor:

Zadruga

25.12.2018

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon smrtnog slučaja koji je imao u porodici, Bora Santana se vratio u rijaliti program "Zadruga 2".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bora Santana...

Tokom večeri, Drvo mudrosti pozvalo je ovog ukućanina kako bi čulo kako se Santana oseća nakon smrti svoje bake.

- Dobro sam, hvala Bogu! Moram da se zahvalim Velikom šefu što mi je omogućio da ispratim baku. Moram da ti kažem da sam razmišljao o celoj situaciji. Najveća želja moje bake je bila da se oženim i ja imam još veću želju da to ispunim - rekao je Bora.

Foto: instagram.com/printscreen
Bora sa bakom...

Pre ove situacije bio je organizovan konkurs povodom Borine ženidbe kada su kandidatkinje ulazile u "Zadrugu 2" kako bi razgovarale sa ovim ukućaninom, ali i sa Mikijem Đuričićem.

- Nisam uspeo da izvedem to dok je bila živa, ali tek sada ću kada se sve to slegne da nastavim i ispunim tu njenu želju. Malo sam i pogubljen. Tek sam se vratio. Želim da se zahvalim svima. Biću jak, vraćam se u normalu i nastaviću tamo gde sam stao – izjavio je Santana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora...

- Ja sam moju baku mnogo voleo. Ona je jedina ženska osoba u porodici koja je ostala živa, nakon mame. Baku sam možda najviše voleo od svih. Ja nju žalim duboko u srcu, ali mi smo u rijaliti programu i ja sam uvek na raspolaganju da ispunim svoj cilj koji smo započeli - govorio je Bora.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading