ZADRUGA: Kome će se učesnici ispovedati!?

Autor:

Zadruga

11.08.2017

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok svi s nestrpljenjem očekuju početak "Zadruge", najskupljeg i najzahtevnijeg projekta ne samo na ovim prostorima, već i u svetu, produkcija je rešila da zagolica maštu milionskom auditorijumu, koji će sasvim sigurno bez daha pratiti ovaj program.

Foto: Promo foto

Da je "Zadruga" zaista najimpresivniji rijaliti svih vremena, govori i činjenica da je u njega uloženo više od 10 miliona evra.

Drevne legende

Iako će za realizaciju ovog rijalitija biti korišćena najmodernija tehnologija, to nije sprečilo vlasnika TV Pink, Željka Mitrovića da oživi neke drevne legende.

Naime, umesto u crkvi, 32 poznate ličnosti, moći će da se ispovede Drvetu mudrosti!

- Takmičari će imati mogućnost da se ispovede i zatraže savet od Drveta mudrosti, koje se nalazi u Rajskom vrtu, čime će ih Željko Mitrković zapravo naterati da otkriju sve svoje tajne, osećanja i razmišljanja. Ukoliko budu vaspitani i dobronamerni, od Drveta mudrosti će dobiti savet koji će ponekad biti ključan za preživaljavanje u Rajskom vrtu, gde je smeštena "Zadruga". Zanimljivo je da je Rajski vrt pun iznenađenja i prepreka, koje će otežati život takmičarima. Drvo će biti starije od svih učesnika zajedno, ali je još zanimljivije što će ga Veliki Šef predstaviti kao Guglovog rođenog brata - objasnio je izvor blizak timu zaduženom za rad na rijalitiju "Zadruga".

Gledaoci režiseri

Podsetimo, gledaoci će po prvi put u istoriji televizije imati mogućnost da interaktivno prate rijaliti "Zadruga". Gledaoci će na svojim računarima, tabletima i telefonima biti u prilici da sami biraju koju od 24 prostorne zone žele da gledaju, kojim takmičarima će posvetiti svoju pažnju, ali i koji zaplet ili situaciju će videti ekskluzivno. Potpuna novina je to što će gledaoci moći sami da pomeraju kamere, što im daje mogućnost da sami režiraju program. Osim toga, moći će da biraju i koje takmičare će slušati, što u prevodu znači da će ovo biti prvi rijaliti bez tajni.

Na ovom istorijskom projektu, angažovan je tim najboljih profesionalaca iz Holivuda Za potrebe najskupljeg rijalitija do sada viđenog, u Srbiju je stiglo devet šlepera sa raznim rekvizitima i delovima scenografije, a na putu je čak milion litara slane morske vode, kojom će biti snabdeven novoizgrađeni grad.

Tehnološko čudo

Trideset i dva poznata učesnika najimpresivnijeg rijalitija do sada pratiće čak 140 kamera, osam dronova i dva spajder sistema, koja omogućavaju kamerama da velikom brzinom savladaju velike prostorne prepreke kontrolisano klizajući po velikim sajlama, a sve to kako bi gledaoci 24 časa mogli da budu upućeni u sva događanja.

Osim toga, medijski mag Željko Mitrović, obezbedio je i dva reportažna HD kamiona najnovije generacije, iz kojih će se snimati i pratiti tri od 24 prostorne zone na skoro tri hektara zemlje.

U okviru scenografije, nalaze se i sprave koje će generisati veštačku kišu, sneg, ali i elektrostatičke polarizacije visokog intenziteta, što će stvoriti iluziju sevanja munja.

Ostale detalje najskupljeg i najzahtevnijeg rijaliti programa svih vremena saznaćete 6. septembra, kada je zakazan početak emitovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading