(VIDEO) Sram te bilo: Luna i Zerina zaratile zbog pobede!

Autor:

Zadruga

24.12.2018

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani sinoć je oduševila publiku pred malim ekranima i odnela ubedljivu pobedu u "Zadrugoviziji", kada su glasovi publike putem SMS-a i Fejsbuka u pitanju. Ipak, to se nekim zadrugarkama, reklo bi se, nije baš dopalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Žestoka svađa posle nastupa...

Luna je kao nagradu dobila i slatkiše koje je podelila sa svim ukućanima, ali se nije prvo obratila Jeleni Krunić i Zerini, što im je očigledno zasmetalo.

Zerina je Luni žestoko zamerila i sasula joj sve u lice:

- Ona nije došla da kaže da smo mi prioritet! Ja idem za nekim da se nekom svidim i da se dopadnem?! Prioritet smo ti Jelena i ja! Ne možeš meni govoriti da sam koza! Jesam trebala da kažem da je ku*vetina iza leđa i da dođem da joj se smeškam u facu! Još mi kaže da joj nisam prijatelj, e pa, nisi! - vikala je Zerina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osvojila prvo mesto na Zadrugoviziji...

Luna nije mogla da odćuti pa je Zerini rekla:

- Ja idem oko tebe kao da sam ti majka! Kad ti nešto nisam dala?! Sram te bilo! Ja tebi ne moram da delim, podrazumeva se da sve što imam ja imaš i ti! - rekla joj je Luna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

24.12.2018 12:28

Zavide Luni. Niko ne postuje prijateljstvo. Ni Luna, ni Zerina, ni Jelena.