Skandal na "Zadrugoviziji": Suzana napravila kiks, pa prekinula nastup!

Autor:

Zadruga

24.12.2018

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari Suzana Perović, Miki Đuričić, Jovana Tomić Matora i Višnja Petrović izašli su na binu Zadrugovizije, međutim usledio je peh, te su prekinuli nastup.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki i Suzana...

Miki se obratio prisutnima te poručio da nisu bili spremni i da je muzika krenula pre vremena, a Suzana je tražila da krenu ponovo. Produkcija im je dozvolila, a oni su potom napravili haos na bini.

Glavna predstavnica ovog spoja Suzana otpevala je pesmu "Moj mali je opasan" koju u orginalu izvodi Tajči. Ovaj čudan spoj zadrugara odlično se snašao u izvođenju ove numere, a pozitivni komentari žirija nisu izostali.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Suzana Perović...

- Najdominantnija je bila Matora, Suzana je bila i ostala najlepša žena na estradi! Višnja je neko ko bi morao da pokaže sve svoje talente koje ima. Mikija neću da komentarišem, on ne voli narodnjake - rekla je Zorica.

- Vi ste trenutno najbolji, Miki je odglumio u svom stilu! Višnju moram da pohvalim, mnogo je talentovana devojka, odlični ste bili - rekla je Teodora, a nadovezala se Maja:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Maja Nikolić...

- Miki, Miki... Meni je ovo super, nije bitna matrica i nije bitno pevanje, bitno je da se zabavljamo. Miki, pošto si najbolje pevao večeras, kupićeš mi nove čizmice, jer sam prosula kafu koliko sam igrala - rekla je Maja Nikolić, a Miki joj je poručio da će je voditi na ručak.

- Mi smo bili na večeri sa tvojim tatom, ja bez tate ne idem. On je jako opasan, Suzi, nemoj da si naivna, on te prevari za čas - upozorila je Maja Suzanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

24.12.2018 13:14

Suzanin mali je opasan.