Ivana raskinula sa Karađorđem, a sada joj se on sveti preko Mine?!

Autor: pink.rs

Zadruga

23.12.2018

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karađorđa Subotića je nedavno ostavila verenica Ivana Vrbaški nakon što se on posvađao sa njenom ćerkom Minom Vrbaški. Ona je nakratko ušla u Belu kuću da bi Karađorđu rekla sve u lice, a danas su on i Mina ponovo pokrenuli tu temu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

- Ja sam to okončala i hvala Bogu da se završilo. To je bilo presmešno, cirkus, za mene je to blam, nema tu ljubavi... On komentariše stalno Miljanu, ponaša se kao dete. Gledaš i komentarišeš druge devojke, pričaš Maji kako joj stoji majica, a njoj s*se ispale, pričaš Dorotei kako se ugojila... Ja ću mojoj mami naći mnogo boljeg frajera - rekla je Mina.

Karađorđe je obećao Mini da će joj zauzvrat rasturiti vezu koja joj bude najviše značila, pa joj je poručio da je gora od njegove ćerke Aleksandre Subotić sa kojoj on ima komplikovan odnos.

- Goreg deteta od vaše ćerke nema. Ona je najveće zlo. Ne mogu da dozvolim da moja majka bude sa tobom. Mene će da sluša, a ne tebe. Bolje da ostanete samo prijatelji - dodala je ona. 

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zeljko

23.12.2018 19:39

Mina ne shvata da svojoj majci unistava zivot.