(VIDEO) Luna poručila zadrugaru: Ti si moja srodna duša!

Autor:

Zadruga

23.12.2018

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je većina zadrugarki oduševljena trojicom novih takmičara, to nije slučaj i sa Lunom Đogani, kojoj je Toma Panić još uvek najdraži!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Ja sam skontala da si ti moja srodna duša, sad sam skontala. Ja savršena, ti nikakav", našalila se ona, pa nastavila: "Mi smo glavni akteri. Ne mogu više da izdržim, počinjem da pucam. Evo, kriziram -govorila je sarkastično, dok joj je Zerina skretala pažnju, da ne pretera.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić

Panić se, pak, odlično snašao s njenim prozivkama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anđela

23.12.2018 20:29

Luna se podrugljivo i potcenjivački obraća Tomi. Kao da je ona "poznata osoba". Poznata je zna se po čemu - po švalerisanju.

Odgovori 16 2
Lala

24.12.2018 08:23

ja ne znam da se u Srbije više vole druge nacionalne manjine od naše srpske dece. Zar je moguće da se srpska deca pljuju a manjine veličaju. Ko za njih glasa?! Pa Zlata je za sve pevačica. Pa jer moguće da novinari glasaju za polusvet a da Zlata bude pri dnu. Pa Mina je LEPOTICA U ZADRUZI!