Natalija Trik FX udarila na Đoganijeve: Sinu ne dam da uđe u Zadrugu, Luna bi trebalo da se zaljubi u nekog slobodnog!

Autor: Svet.rs

Zadruga

23.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije da će sin članova grupe "Trik Ef Iks" Natalije i Sanija Ibraimova, Dejan da uđe u rijaliti "Zadruga 2", kao i da je on deo porodice Đogani, njegovu majku poznatu denserku su iznervirale pa je odlučila da sve prokomentariše.

RepublikaFoto: instagram.com/natalija_trik_fx
Anabela i Gagi će poludeti... Natalija Ibraimov

Naime, povodom svega ovoga oglasila se Natalija i tom prilikom iznela svoje mišljenje o Luni, ali i zbog čega je sinu zabranila da uđe u rijaliti:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BATA CREPAJA

A post shared by natalija trik fx (@natalija_trik_fx) on Aug 18, 2018 at 9:06am PDT

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ni njoj se ovo neće dopasti... Luna Đogani

- Mnogi misle da smo mi u rodu sa Đoganijima, pa sam rekla da ću na svom čelu istetovirati velikim slovima: "Nismo Đogani". Ja nisam imala poziv za Zadrugu ove sezone, ali jeste moj sin Dejan, koji je lep i zgodan. On je i hteo da uđe, ali kada sam videla kako Gagi i Anabela prolaze zbog Lune, rekla sam mu da ne može. Iskreno, on je kao Sloba Radanović - kao neko telence, naivan i velika dobrica - istakla je Natalija koja se potom osvrnula na porodičnu situaciju Anabele i Gagija i njihov brak koji je nekada bio buran.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Njima neće biti dobro kada ovo budu pročitali... Anabela i Gagi

- Luna treba da se opusti i da se napokon zaljubi u nekog slobodnog muškarca. Na nju je psihički loše uticala prva "Zadruga" i vidim da je opterećena roditeljima i time što oni ne rade. To ne treba da ima veze sa njom, to je do pesme - danas ih ima, sutra nema. Ja Anabelu znam 20 godina. Luna je mnogo propatila i prolila mnogo suza zbog Anabele i Gagija, ona je gledala kako joj otac maltretira majku i zbog toga vuče traume. Sigurna sam i da je to razlog zašto je Anabela razmazila Lunu, zna da je kao dete mnogo patila. Zamislite vi bilo koje dete koje gleda kako otac tuče majku. To je strašno. Ja se divim Luni što je Gagiju sve oprostila i sada je uz njega iako je znala koliko je njena majka patila dok je on prolazio kroz taj period droge. Ne daj bože nikome! Anabela i ja smo prekinule druženje jer su ona i Gagi bili mnogo popularni, izdigli su se. Smatrali su sebe zvezdama, a mi smo bili ispod njih. Kasnije su se odselili iz našeg kraja. Kada neko uđe u te ozbiljne probleme sa drogom, onda ima neku drugu sferu interesovanja. Sećam se da su imali i ozbiljne probleme sa stanom zbog droge, a Sani i ja vodimo zdrav život i ne družimo se sa osobama koje imaju veze sa drogom - zaključila je Natalija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kris

23.12.2018 08:24

Dirnula u osinje gnezdo. Anabela uticajnija u Pinku medju zaposlenim, nego iko. Sve zna jer joj sve javljaju.

Odgovori 15 2
AnaB

23.12.2018 10:20

Natalija provalija.

Odgovori 15 1