Zorica sanjala jezivi košmar: Ljuba se šokirala, pa joj otkrila značenje istog!

Autor:

Zadruga

21.12.2018

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković bila je van sebe kada je ustala iz kreveta čim je Veliki šef dao znak da je vreme za ustajanje i nove izazove.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković...

Ono što je loše uticalo na nju jeste košmar koji je imala u toku noći, a bila je toliko uznemirena da je morala da ispriča Ljubi Pantović šta je sanjala i kako se osećala u tom trenutku.

Sanjam da treba da mu dam da jede, plače. A, onda kao ja treba da mu dam kašiku i moj neki muž, doktor tu...I otvori okice i on mu izvadi oko i vrati ga. Pa, htela sam da umrem noćaš... - pričala je Zorica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ljuba Pantović...

Pantovićka je pomno slušala sve šta joj je Markovićeva rekla, pa joj je do detalja analizirala snove i tumačila onako kako je sve to doživela.

- To ti je preneseno značenje, ti za nekog mnogo brineš... Meni po snu deluje da ti još uvek nisi svesna šta si uradila. Deca su generalno dobra u snu, ali to je obično predstavljanje ljudi. Ne na nivou mentalnom, možda te neko zadužio za njih, ali sigurno to nije tvoj sin... - rekla je Ljuba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
AKO

22.12.2018 08:36

Љуба је баба Ванга. Да не кажем вангла.