Luna pocepala Slobinu majicu, pa poručila samo jedno: Svi zanemeli!

Autor:

Zadruga

20.12.2018

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani načula je u "Zadruzi 2" da su se Kristina Kockar i Sloba Radanović navodno pomirili.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ, Prntscrin Pink
Kija i Sloba...

Ta vest joj se, očito, nimalo nije dopala. Blogerka je doživela nervni slom pa je u garderoberu demonstrativno pocepala pevačevu majicu.

- Ne daju mi mira ni ovde, kad će ova bol da prođe. Ja bežim od svih informacija, i sad čujem to ovde. Ne mogu više! Kad će ovo sve da prođe? Osećam se jadno, ja sam jedna jadnica i bednica! Ovo me ubija, ne mogu da verujem da me neko tako izigrao i iskoristio. Šta sam ja skrivila? Zašto? Je l' sam toliko loša? Sad će da mi zamere svi što opet plačem. Pustite mi da živim svoj život! Ja nikada neću biti ista osoba zbog svega toga. Ja ovde krv pi*am, dok oni napolju uživaju u životu preko mojih leđa! Kako je mogao da se tako folira da me voli? - grcala je u suzama Đoganijeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Iz tog razloga, mnoge je zanimalo da li sada, nekoliko dana od stravične scene, žali što je ostala bez majice koju je toliko čuvala.

- Ne - kratko je rekla ona odgovarajući na pitanja publike, a kada su joj dobacili: "Čiju majicu?" ponovo je ustala i samo dodala: - Ničiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Inače, da može da se vrati kroz vreme i ponovo uđe u "Zadrugu 1", Sloba Radanović otkrio je u emisiji kod Ognjena Amidžića da bi učinio sve da što pre izađe. Kada ova informacija na neki način dođe do Lune Đogani zasigurno joj neće biti svejedno.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sloba Radanović...

Fanovi smatraju da ona i dalje gaji veoma jake emocije prema pevaču, a to i te kako dokazuju njeni česti krahovi za njim.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kris

20.12.2018 12:48

Sama je rekla za sebe da je jadnica i bednica.

Odgovori 20 1
Časlav

20.12.2018 21:49

Cepaj Cepaljko. Nisi ti kupila. Kupila Kija.

Odgovori 10 0