(VIDEO) Lunina najgora noćna mora: Đoganijeva u strahu pred nastup, vreme nije zalečilo rane!

Autor:

Zadruga

18.12.2018

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom priprema za "Zadrugoviziju" stanovnici Imaginarijuma pripemali su pesme sa kojima će se predstaviti, a Luna Đogani se našla u panici zbog straha kako će se snaći na bini. Savo Perović i Lazar Jeremić bodrili su je da će sve biti u redu, ali ona je i dalje brinula.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna...

- Ne mogu o nastupu isto, usr.ali su me prošli put. Ja sam već sebi smislila šta bih, sad ne mogu da pevam u duetu. I sa kim ja tu da nastupam? Ja ću na bini da se zbunim, ima da učutim, znam sebe. Ja nisam prošli put mogla da guknem kada sam zapevala sa Banetom. Izgubila sam glas. Meni treba neka lakša pesma, da mogu da pričam - jadala se Luna.

Savo se čak ponudio da joj pomogne, pa joj obećao da će sve uraditi kako bi joj olakšao.

Inače, odlučeno je da će svoje nastupe imati Olja Bajrami, Lepi Mića, Zorica Marković, Marijana Zonjić, Suzana Perović, Biljana Micić, Bora Santana, Zlata Đurković, Marko Petrušević Petrući, Aleksa Savić, Savo Perović, Miljana Kulić, Zerina Hećo, Sale Tru, Nataša Moskva, Luna Đogani i Bane Čolak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dolores

18.12.2018 20:54

Opet drami i folira se, čemu to kad se zna da će ona pobijediti, svaki put SMS glasovi su namješteni za njenu pobjedu a sada i Facebook glasovi pošto nema Kije.

Odgovori 20 0
Nina

18.12.2018 21:45

Luna ne zna da peva, osim kada popije alkoholno piće.

Odgovori 20 0
Nenad

19.12.2018 10:19

Luna ne zna da peva. Ne zna da igra. Ne zna da ide po pozornici. Kad se delili talenti ona bila na splavu.

Odgovori 16 0