(VIDEO) Meni možeš samo ku*ac da diraš: Marko nasrnuo na Doroteu, vrisnula od bola!

Autor:

Zadruga

18.12.2018

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dorotea Jovanović i Marko Miljković ne prestaju da se svađaju, a da se stvar uozbiljila dokazuje i fizički okršaj koji se desio u spavaćoj sobi prilikom čega je Miljković zadrugarki, sa kojom je nekada razmenjivao nežnosti, sada zavrnuo ruku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko pobesneo na Doroteu...

- Ajde trandžo! Ćuti! Ne možeš mi ništa! Završićeš ti ko zna gde! Od.ebi pi.ko smrdljiva! - vikala je Jovanovićeva. 

Njih dvoje ne nisu smirivali, a di džej joj je zavrnuo ruku dok su istovremeno pokušavali da stave stvari na zajedničko mesto za jakne. Jovanovićeva je vrisnula od bola, a zadrugar ju tek onda popustio. 

- To ne smeš da radiš. Da mafijaš i da sklanjaš moje stvari odatle. Jel ti jasno! Dorotea, to je tu moj deo, nemoj da stavljaš svoje stvari! Prva si dirala moje lične stvari! Taj ko te je tako vaspitao, njemu diraj stvari, meni možeš samo ku*ac da diraš! Još jednom mi pipni stvari, videćeš! To je zabranjeno! Hajde dozovi se pameti, ženska štrokava glavo! Popušiš mi ku*ac i ti i svi tvoji sa kojima mi pretiš! Jastuk ćeš da mi vratiš ili ćeš se zapitati gde su ti stvari - utvratio joj je žestoko Miljković. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nina

18.12.2018 21:46

Dorotea dobila dozvolu da dira.

Nenad

19.12.2018 10:16

Diraj, diraj, al' glavu ne gubi.