Mika i Giba prete Santani: Boro, seći ćemo ti prst po prst, završićeš u hladnom Dunavu!

Autor: Darija Stević

Zadruga

18.12.2018

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Mika Vasić napustio je "Zadrugu" prošle nedelje nakon što je završio specijalni zadatak, a u toku kratkog boravka zamerio se Bori Santani. Naime, kako Mika otkriva za Rijaliti, Santani neće oprostiti konstantne uvrede koje upućuje na račun njihove majke, zbog čega je njeno zdravstveno stanje narušeno i uverava da će mu on i njegova porodica ni manje ni više nego odseći prste.

RepublikaFoto: Prntscrin
Porodica Vasić

- Duša me boli što je moja mama ostala sama u rijalitiju. Bora ne prestaje psihički da je maltretira. Ona je starija žena, a on nema poštovanja i moraće da plati! Iako stalno govori da se šali, očigledno je da ne zna za granicu. Zbog njegovih šala mojoj majci je narušeno zdravstveno stanje, skače joj pritisak i nervira se. Giba i ja smo spremni na osvetu. Čim bude izašao iz rijalitija, pronaći ćemo ga. Seći ćemo mu prst po prst i bacićemo ga u hladni Dunav, on je to zaslužio - uverava Mika, koji tvrdi i da o Borinom privatnom životu zna mnogo, ali da nikada nije želeo da ga raskrinka.

Mika: Duša me boli što je moja mama ostala sama u rijalitiju. Bora ne prestaje psihički da je maltretira

- Bora je nepismena bitanga, čovek koji misli da u srpskom jeziku ima devet padeža. Sujetan je i jako zao čovek koji ne preza ni od čega. Sramota me je što sam sedeo sa nim za istim stolom. O Borinom privatnom životu znam mnogo, ali nikada nisam želeo da iznosim njegov prljavi veš u javnost, a očigledno je da je trebalo - priča Mika i konstatuje da je siguran da se Mina Vrbaški odaljila od Ervina Mujakovića jer je shvatila da nije obdaren.

- Ervin nije zaljubljen u Minu, glumi Kazanovu da bi sakrio da je žigolo! Za Mujakovića se priča da je "gore Roki, a dole smoki"! Zbog toga je zahladneo odnos Mine i njega jer svi znamo da Mina voli obdarene muškarce. Na vreme se uverila da od njega nema ništa, ko zna sa kim će sledećim završiti - uverava Mika i ne krije da je ubeđen da je ljubav Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić lažna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mika i Giba Vasić

- Zola folira da je zaljubljen u Miljanu, on je taktički uplovio u vezu sa njom. Spreman je na sve da bi došao do finala, a ja sam ga odmah provalio. Da li će Miljana shvatiti na vreme njegove namere, ostaje da vidimo, ali od njihove ljubavi nema ništa - uverava Mika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mirjana

18.12.2018 13:53

Da li su ovi mafijasi ili ljudozderi?

Odgovori 12 1
Nikola

18.12.2018 17:20

Ponasaju se kao ljudozderi.

Odgovori 10 1