Kija: Luna bi sad verovatno htela moj život, a Slobodana molim da podnese razvod!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

17.12.2018

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar nije deo "Zadruge 2", ali i dalje povremeno prokomentariše svoju bivšu suparnicu Lunu Đogani koja je u rijalitiju gde i dalje pati za Slobodanom Radanovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezdice
Kija ponovo progovorila o Luni...

Ovoga puta Kija je prokomentarisala to što Luna povremeno u "Zadruzi 2" spomene kako je samo ona pretrpela štetu, dok Kockarova i Radanović napolju rade i zarađuju ogromne svote novca:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ona spominje Slobu, a Kija nju... Luna Đogani

- Koliko vidim više je boli uspeh, nego Slobodan i ta ljubav, tako da mislim da, kad bi ona morala da bira između Slobodana i mog života, verovatno bi izabrala moj život, ali u principu ako joj bude trebala pomoć kada bude izašla, evo pomoći ću joj - istakla je Kristina koja je prokomentarisala i to što je Luna pocepala majicu koju je uzela od Slobodana, a koju mu je kupila upravo Kockarova:

- Pošto kuka kako zarađujemo... ja, ne ulazim u Slobin novčanik, evo oprostiću joj tih, koliko, 40 evra je bila majica, otprilike... Neka, neka je pocepala, eto! - kroz smeh je kazala Kija. 

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Ništa od pomirenja... Kija i Sloba na medenom mesecu...

A nakon komentara o Luni Đogani, Kija je otkrila i da sprema novu pesmu, kao i album koji planira da objavi tokom leta. Međutim, na kraju se ipak osvrnula na pisanja da se pomirila sa bivšim suprugom, kao i na to da danima pokušava da ga natera da podnese razvod crkvenog braka:

- Slobodan i ja se nismo pomirili, što se mene tiče nećemo se ni pomiriti. Ja ga svaki dan molim da podnese taj razvod, da pozove popa, da mi da broj popa. Ali izgleda da ću morati sama na svoju ruku to da uradim. Htela sam stvarno da to završim, da uđem mirna u sledeću godinu  i da zaista završimo tu priču - istakla je Kija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lidija

17.12.2018 16:31

Bravo Kija za Lunu imas sve pravo,veliki folirant.A za razvod nisam sigurna,imam osecaj kao da izmedju tebe i Bobe ima jos puno osecanja.Razmisli dobro.

Odgovori 22 7
Anđela

17.12.2018 22:30

@Lidija - I ja tako mislim. Ali kad se setim šta je Sloba sve radio u Zadruzi, menjam misljenje, jer preko toga se ne sme preći. Sloba se nije javno pokajao, samo je kazao da treba da se sve to zaboravi. Sloba ne shvata koliko veliki greh je učinio u Zadruzi. Ako ne shvata da je to veliki greh ponovo će isto učiniti.

Odgovori 17 4
Zec

17.12.2018 22:46

Sve što ostvari Kija želi da ostvari i Luna. Luna želi da živi Kijin život. Švalerka Lunjara je samo imitacija.

Odgovori 20 4