Miki rešio da pomogne Banetu u očaju: Evo kako od sada treba da se ponaša prema Zerini!

Autor:

Zadruga

17.12.2018

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Baneta Čolaka i Zerine Hećo završila se neslavno - crnokosa zadrugarka stavila je tačku na njihovu ljubav, a od tog trenutka slede njihove gotovo svakodnevne svađe.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina i Bane...

Oni su juče ušli u oštru raspravu nakon Zerininog povratka iz zatvora gde je noć provela sa Vladimirom Todorovićem. Kada je to saznao, Bane je pobesneo i na račun svoje bivše drage izrekao je niz uvreda.

Miki Đuričić je danas posavetovao Baneta šta da radi i kako da se ponaša posle svega.

I kada bi došlo do pomirenja, od te veze nema ništa. Ta veza nije funkcionisala kako treba. Nebitno ko je kriv. Tebi je ovo dobro što se desilo - rekao je Miki.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane moli Zerinu da se pomire...

Ljudi mi kažu da se ne razdvajuju i pita me: "Kako si, jesi li dobro?". Mrš u pi*ku materinu! Šta god da sam uradio, ona bi našla razlog da raskine - rekao je Bane.

Nek radi šta hoće. Ne žali se nikome više, zaboravi da pričaš sa njom. Počni da se sređuješ. Nemoj više da ideš pognute glave, izgubljenog pogleda. To je sad sujeta, nije više ljubav. Nema prilaženja Zerini, nema psovanja. Ako ti novinari postave pitanje, ti reci da je to završeno - dodao je Miki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

17.12.2018 14:51

Miki ga dobro savetuje. Ali dokle će i on i ona izdržati da se ne sastanu i razgovaraju?